پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) اسوههای نخبگی هستند/ فرهنگ پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) تمدن آینده بشر را شکل میدهد
نماینده ولی فقیه در استان قزوین در دیدار جمعی از نخبگان خواهر حوزه علمیه استان گفت: پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) اسوههای نخبگی هستند.
آیتالله عبدالکریم عابدینی در دیدار جمعی از نخبگان خواهر حوزه علمیه استان قزوین با طرح این سؤال که باید ببینیم اسوههای نخبگی چه کسانی هستند؟، اظهار کرد: وقتی به قرآن مراجعه میکنیم می بینیم که در تمام عرصهها پیامبر(ص) به عنوان اسوه مطرح شده است و اگر حضرت و امیرالمؤمنین(ع) را اسوه نخبگی ببینیم به سر منزل مقصود میرسیم.
وی با بیان اینکه نخبگی را با اسوه و الگو قرار دادن پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) آغاز کنیم و با همان آهنگ و جهت گام برداریم، تصریح کرد: اینکه میگوییم پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین اسوه و الگو هستند یعنی در بالاترین درجات قرار دارند و هیچگاه پایانپذیر نیستند و تا ابد میتوان از ظرفیت وجودی آنها بهره گرفت.
امام جمعه قزوین بیان کرد: امام علی(ع) وقتی خود را معرفی میکند میبینیم در والاترین درجات قرار دارد. حضرت میفرماید من کوهی سر به فلک کشیدهام که از دامنه من نهرها جاری است و یقیناً تمدن تجلی یافته از حضرت شکل دهنده تمدن انسانی خواهد بود.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: اگر بلوغ بشر به جایی برسد که کلام و منش امیرالمؤمنین(ع) را مطالعه کرده و در زندگی به کار بگیرد، به تمدن انسانی دست خواهد یافت و و این تمدن همان چیزی است که نجات دهنده بشر خواهد بود و یقیناً تمدن آینده با فرهنگ امیرالمؤمنین(ع) ساخته خواهد شد.
وی افزود: اگر بخواهیم برای بشر تمدن تعریف کنیم و زیرساختهای تمدنی عالم را با نگاه الهی بسازیم و برای ظهور زمینهسازی کنیم باید به فرهنگ پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) برگردیم و با این شیوه پایههای تمدنی بشر را شکل دهیم.
آیتالله عابدینی بیان کرد: ویژگی نخبه دینی این است که چراغ خدایی در دست دارد و حق و باطل را تشخیص میدهد.
امام جمعه قزوین تصریح کرد: بحمدالله نخبهشناسی در حوزههای علمیه به صورت تشکیلاتی صورت میگیرد، البته شیوههای سنتیِ شناسایی نخبههای حوزوی را نیز نباید فراموش کنیم و پس از شناسایی نیز پرورش نخبهها را با برنامههای جدی دنبال کنیم.