امروز :
Skip to main content

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین: هر مسجد می‌تواند جایگاهی برای نشر دیدگاه‌های فقهی رهبری باشد/ ظرفیت علما و حوزه‌های علمیه در استان‌ها مورد توجه قرار بگیرد

 

 

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: به ظرفیت علما و حوزه‌های علمیه در استان‌ها باید به عنوان یک فرصت نگاه کرد. هر امام جماعتی در یک مسجد می‌تواند جایگاهی برای نشر دیدگاه‌های فقهی رهبری باشد.

 

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین باقری، مسئول اجرایی دفتر استفتائات رهبر معظم انقلاب؛ با قدردانی از حساسیت و پیگیری ستاد پاسخگویی کشور نسبت به دغدغه‌های دینی مردم اظهار کرد: در دوره‌ای که مرحوم آیت‌الله باریک بین، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه قزوین بود، پیشنهاد راه اندازی فضایی برای پاسخگویی به سوالات شرعی مردم را در دفتر داشتم که این موضوع عملیاتی شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با بیان اینکه حوزه پاسخگویی به سوالات شرعی مردم نیازمند اقداماتی وسیع است، اذعان کرد: با هدف ارائه خدمات بیشتر به مردم استان قزوین دفتر پاسخگویی به سوالات شرعی و دینی راه اندازی شد.

امام جمعه قزوین بیان کرد: تقویت مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها در حوزه پاسخگویی به سوالات شرعی و ارائه آموزش‌های لازم زمینه‌ای است تا فشار کاری بر تهران و قم کاهش یابد و دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب نیز گسترش یابد.

 


وی با اشاره به اهمیت ساماندهی تشکیلات ستاد پاسخگویی به سوالات شرعی در کشور اضافه کرد: تقویت کار تشکیلاتی این ستاد و برگزاری آموزش‌های ضمن خدمت برای پاسخگویان، زمینه‌ای خواهد بود تا هماهنگی لازم در پاسخ‌ها در سراسر کشور شکل گرفته و همه طلاب در جریان فتواهای جدید رهبری قرار بگیرند.

آیت‌الله عابدینی تصریح کرد: به ظرفیت علما و حوزه‌های علمیه در استان‌ها باید به عنوان یک فرصت نگاه کرد، هر امام جماعتی در یک مسجد می‌تواند جایگاهی برای نشر دیدگاه‌های فقهی رهبری باشد.

امام جمعه قزوین در پایان خاطرنشان کرد: حوزه پاسخگویی به سوالات شرعی از سوی بانوان طلبه در استان قزوین نیز به خوبی در حال انجام است؛ اما با برنامه ریزی جدی باید این فضا توسعه جدی داشته باشد.


حجت الاسلام والمسلمین باقری در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد ستاد پاسخگویی به سوالات شرعی در کشور ابراز کرد: هرساله یک گردهمایی کشوری با حضور پاسخگویان مختلف برای ارائه آموزش‌های روز برگزار می‌شود که تا به امروز 5 همایش کشوری و 2 همایش منطقه ای در همدان و گرگان برگزار شده است.


 

وی افزود: در شرایط امروز جامعه، طلاب ما باید از فضای سنتی در پاسخگویی خارج شده و به علم نرم افزاری روز مجهز شوند. همچنین برای نظارت بر پاسخگویی‌ها و رصد محوریت سوالات مردم و مطابقت آن با مباحث آموزشی در دوره‌های کشوری سامانه ثبت و ضبط سوالات و پاسخ‌ها راه اندازی شد.

حجت‌الاسلام باقری بیان کرد: هم اکنون استان قزوین به واسطه حضور طلاب و علمای فاضل به این بلوغ رسیده است که محوریت و مرجع پاسخگویی به سوالات شرعی و فقهی مردم خود باشد.