امروز :
Skip to main content

نماینده ولی فقیه در استان قزوین: فلسفه قیام عاشورا امربه‌معروف بود/ نیازمند اولویت‌بندی در عرصه امربه‌معروف هستیم/ موفقیت در عرصه امربه‌معروف مستلزم وحدت و هم‌افزایی متولیان امر است

 

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گفت: امام حسین(ع) فلسفه و هدف قیام خود را «امر به معروف و نهی از منکر» معرفی کرده است.

 

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین که به مناسبت آغاز هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد، اظهار کرد: امام حسین(ع) فلسفه و هدف قیام خود را «امر به معروف و نهی از منکر» معرفی کرده است و ما نیز وظیفه داریم توجه جدی به جایگاه این فریضه دینی داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه نباید در عرصه «امر به معروف و نهی از منکر» سرگرم برنامه‌هایی شویم که اولویت چندم هستند، تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا فاصله برداشت‌های امروز از «امر به معروف و نهی از منکر» با آنچه که حقیقتاً باید وجود داشته باشد، کاهش یابد.

 

امام جمعه قزوین در ادامه با تأکید بر اینکه باید در عرصه «امر به معروف و نهی از منکر»، «اولویت‌بندی» داشته باشیم، بیان کرد: اگر اولویت‌بندی در این عرصه وجود نداشته باشد، مسائل مهمی که باید در دستور کار قرار گیرند، کوچک شمرده شده و از دستور کار خارج می‌شوند.

 

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین «وحدت» و «هم‌افزایی» میان «اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر» را لازمه موفقیت در این عرصه مهم دینی دانست و تأکید کرد: هر چه اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر «حرکت جمعی» را بیشتر در دستور کار قرار دهند و «هم‌افزایی» داشته باشند، نتایج ملموس‌تری در این عرصه بدست می‌آید.

 

وی «مبارزه با مفاسد کلان» را یکی از رسالت‌های جدی فعالین عرصه امر به معروف و نهی از منکر دانست و خاطرنشان کرد: خدای متعال تأکید می‌کند اگر بخواهیم جامعه‌ای را به هلاکت برسانیم به رفاه‌طلبان و زیاده‌خواهان فرمانِ فسق و فجور می‌دهیم؛ بنابراین نباید کار به جایی برسد که شامل این فرمان الهی شویم.

 

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین یادآور شد: «ربا»، «زمین‌خواری»، «رشوه»، «دنیاپرستی» و «رفاه‌طلبی» از دیگر مصادیق منکر هستند که پیامدهایی نظیر «بیکاری»، «طلاق» و معضلات اجتماعی بسیاری را به همراه خواهند داشت.

 

آیت‌الله عابدینی «استحکام نظام دینی» را یکی از معروف‌های مهم دانست و اضافه کرد: «پویا نگهداشتن مساجد» و «اقامه نماز» فرصت‌های عظیمی را فراهم می‌آورند و موجب استحکام نظام دینی می‌شوند.  

 

 

وی در بخش پایانی سخنان خود بار دیگر به جنایات اخیر در میانمار اشاره و ضمن محکوم کردن کشتار مسلمانان روهینگیا عنوان کرد: ما نیز نسبت به فجایعی که در میانمار رخ می‌دهد مسئولیت داریم و نباید در این امر کوتاهی کنیم.

 

در ابتدای این دیدار آقای عباس کاظمی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین ضمن ارائه گزارشی از برنامه‌های هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد: هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر با ایام محرم و هفته دفاع مقدس متقارن شده است و این تقارن فرصتی را فراهم آورده تا بسیاری از برنامه‌ها رویکرد امر به معروفی داشته باشد.

 

وی نقش شهرداری، صدا و سیما، حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و سایر دستگاه‌های متولی امر را در اجرای برنامه‌های هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر مهم و ضروری دانست و بیان کرد: از مسئولان تقاضا داریم تا با هماهنگی کامل با زیرمجموعه‌های خود، مشارکتی حداکثری در اجرای برنامه‌های هفته احیای امر به معروف داشته باشند.