امروز :
Skip to main content

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین در هیئت حسین‌جان و در جمع عزاداران حسینی(ع) گفت: مهمترین ویژگی حضرت ابوالفضل(ع) این بود که با وجود امان‌نامه‌ای که از شمر داشت، امام زمانش را تنها نگذاشت. 

 

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در شب تاسوعای حسینی(ع) در هیئت حسین جان(ع) با توصیف ویژگی‌های والای شخصیتی حضرت ابوالفضل(ع) اظهار کرد: نقل شده است که حضرت عباس(ع) بسیار نیرومند و زیباروی بود و وقتی سوار بر اسب می‌شد، تنومندی ایشان جلوه بسیاری داشت.

 

وی در خصوص ویژگی‌های باطنی و معنوی حضرت عباس(ع) نیز افزود: درباره حضرت ابوالفضل(ع) گفته شده ایشان فقیه بوده‌اند و کسی که به این درجه می‌رسد، شناخت عمیقی از دین دارد و با همه وجودش دین را درک می‌کند.

 

امام جمعه قزوین به توصیف شأن علمی حضرت ابوالفضل(ع) پرداخت و خاطرنشان کرد: در روایات آمده همانا عباس فرزند على علیه‌السلام، علم را چون غذا در كودكى از پدرش وارد جانش نموده است و عالمی ربانی محسوب می‌شود.

 

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: نقل شده در کربلا «شمر» به اردوگاه سپاه امام حسین(ع) نزدیک شد و فریاد برآورد: «کجایند خواهرزادگان ما؟» حضرت عباس(ع) و برادرانش در نزد اباعبدالله‌الحسین(ع) نشسته بودند. حضرت ابوالفضل(ع) جوابی به ندای شمر نمی‌داد اما اباعبدالله‌الحسین(ع) به حضرت عباس(ع) فرمودند: «او را اجابت کن اگر چه فاسق باشد».

 

وی افزود: حضرت ابوالفضل(ع) و برادرانش بیرون آمدند و گفتند: «چه می خواهی؟» شمر به آن‌ها گفت: «ای خواهرزادگان من، شما در امان هستید من برای شما ازعبیدالله امان گرفته‌ام» اما عباس(ع) و برادرانش متفقاً گفتند: «خدا تو و امان تو را لعنت کند، ما امان داشته باشیم و پسر دختر پیامبر(ص) امان نداشته باشد».

 

آیت‌الله عابدینی ادامه داد: امام صادق(ع) می‌فرماید: «عموى ما، عباس، داراى بصیرت و ایمانى راسخ بود؛ همراه با امام حسین علیه‌السلام جهاد کرد و نیک آزمایش داد و به شهادت رسید».

 

امام جمعه قزوین عنوان کرد: امام سجاد(ع) در بزرگی و عظمت جایگاه حضرت عباس(ع) می‌فرماید: « خدا رحمت کند عمویم عباس را که ايثار کرد و امتحان خوبي داد و همه شهدا به مقام ایشان در روز قیامت غبطه می‌خورند».