نماینده ولی فقیه در استان قزوین: تقوا، مدرک فارغ التحصیلی از دانشگاه ماه رمضان است/ امیرمومنان به جرم عدالت طلبی به شهادت رسید
نماینده ولیفقیه در قزوین بیان کرد: علی(ع) در محراب عبادت به جرم احترام به عدالت به شهادت رسید؛ این امام همام حتی برای برادر خود عقیل نیز حق ویژهای در استفاده از بیت المال قائل نشد.
آیتالله عبدالکریم عابدینی در مراسم احیای شب نوزدهم ماه رمضان در گلزار شهدای تاکستان با عرض تسلیت شب ضربت خوردن امیرمومنان اظهار کرد: به طور کلی بازگشت به ایمان، بازگشت به راستی و صداقت، یکرنگی و انسانیت، انسان دوستی، خوبیها، در یک کلمه، خلاصه میشود و آن بازگشت به فطرت خدایی است.
نماینده ولیفقیه در قزوین در ادامه افزود: ما در زندگی خود به دنبال کینه، نفرت و چندرنگی، ظلم و ستم، غفلت از خدا و دوری از بندگی رفتهایم و زمانی که از این بدیها بازمیگردیم یعنی به همه خوبیها بازگشتهایم.
وی با بیان اینکه عید فطر یعنی بازگشت به فطرت انسانی و خدایی، اذعان کرد: برای همین روز عید فطر را جشن میگیریم، ما در هر سحر و غروب ماه رمضان یک قدم به خداوند قرب پیدا میکنیم و به فطرت اصلی خود برمیگردیم.
امام جمعه قزوین ادامه داد: زمانی چکه ماه رمضان به پایان میرسد اگر ماهم قدم به قدم حرکت کرده باشیم در پایان ماه به مقصد رسیدهایم و در پایان ماه رمضان مرگ ما به حیات تبدیل میشود.
وی تصریح کرد: در ابتدای ماه رمضان بار گناهان ما را زمین گیر کرده بود اما در پایان ماه بخشش خدای متعال ما را سبک میکند؛ این ماه مانند دانشگاهی است که ما در آن درس میآموزیم.
این کارشناس دینی ابراز کرد: حضرت زهرا(س) در جایگاه استادی دانشگاه ماه رمضان به ما میآموزد که "الجار ثم الدار" یعنی ابتدای همسایه بعد خودمان؛ برای همین ما برای مسلمانان کشورهای اسلامی جانفشانی میکنیم اما استکبار جهانی برای دستیابی به منافع خود کشورهای اسلامی را به خاک و خون میکشد.
وی اضافه کرد: ما باید فرهنگ فاطمی را به جهان صادر کنیم و مشتری این فرهنگ همه مردم جهان هستند نه فقط مسلمانان؛ این فرهنگ همان موضوع تاکیدی است که امام راحل فرمودند باید انقلاب خود را به جهان صادر کنیم.
آیتالله عابدینی با بیان اینکه ماه رمضان همچون یک دانشگاه انسان سازی است، گفت: هیچ دانشگاهی در عالم وجود ندارد که بتوان با دانشگاه این ماه مبارک مقایسه کرد؛ این دانشگاه فقط اطلاعاتی را به مغز ما تزریق نمیکند بلکه جسم و جان و قلب ما را متحول خواهد کرد.
وی بیان کرد: ماه رمضان دانشگاه پربرکتی است و قرآن به عنوان کتاب درسی این دانشگاه در شب قدر نازل شده است؛ ائمه مدرسان و استادان این دانشگاه هستند و دروس الهی را به ما آموزش میدهند؛ بنابراین دل و جان ما را برکت میبخشد.
نماینده ولیفقیه در قزوین درباره دلایل به شهادت رسیدن امیرمومنان عنوان کرد: دانشمند لبنانی درباره شهادت ایشان میگوید؛ علی(ع) در محراب عبادت به جرم احترام به عدالت به شهادت رسید؛ این امام همام حتی برای برادر خود عقیل نیز حق ویژهای در استفاده از بیت المال قائل نشد.
وی با اشاره به اینکه امروز جهان محتاج عدالت و نهج البلاغه امیرمومنان و حکومت دینی است، خاطرنشان کرد: جامعه ما لیاقت شخصیتی همچون امیرمومنان را ندارد و خیلی زمان باید بگذرد تا ما این لیاقت را پیدا کنیم.
امام جمعه قزوین اضافه کرد: اسرار زیادی از ملکوت آسمان و زمین در سینه این امام همام بود اما ظرفیت عقل آدم گنجایش شنیدن این اسرار را نداشت؛ امام علی میفرمایند اگر همه پردهها کنار رود ذرهای بر یقین من اضافه نمیشود.
وی با تاکید بر اینکه ما باید به دنبال فرهنگ عدالت طلبی و توحید برویم، گفت: امام علی(ع) میفرمودند: "اگر به مردههای قبرستان اجازه صحبت با ما داده شود آنها به ما خواهند گفت که بهترین توشه ای که از دنیا میتواند با ما همراه شود تقواست،"مال، مقام، پست، آبرو و شهرت هیچکدام از مرز مرگ عبور نخواهد کرد.
این کارشناس قرآنی در پایان بیان کرد: مدرک فارغ التحصیلی از دانشگاه ماه رمضان، تقواست. باید تلاش کنیم دل و وجود ما از معارف ماه رمضان پر شود و بتوانیم از زلال بهشتی ماه رمضان سیراب شویم.