بسیاری از مسئولان و فیلم سازان جشنواره عمار در سطح جامعه شناخته شده نیستند و شناخت بیشتر مسئولان و فیلم سازان جشنواره عمار موجب ارتباط بیشتر با مردم میشود و درنهایت به تولید فیلمهای ارزشی با مشارکت مردمی میانجامد.
حجتالاسلاموالمسلمین عبدالکریم عابدینی در دیدار اعضای دبیرخانه جشنواره فیلم عمار در قزوین و فیلمسازان قزوینی این جشنواره با اشاره به خدمات ارزنده شهید آوینی در تولید فیلمها و مستندهای ارزشی اظهار کرد: شهید آوینی پیش کسوت تولید فیلمهای ارزشی بود که با امکانات محدود، جریان فیلم و مستند را پس از انقلاب احیا کردند.
وی معرفی بیشتر جشنواره عمار در بین اقشار جامعه را برای مشارکت مردم در این کار ارزشمند ضروری دانست و یادآور شد: نباید از مشارکت پایین مردم در ساخت فیلمهای جشنواره عمار گلایه کرد، چرا که اقدامات انجام شده برای معرفی این جشنواره در بین مردم کافی نبوده و ضروری است در این حوزه اقدامات جدی صورت گیرد.
این مقام مسئول تأکید کرد: در دوران دفاع مقدس همه مردم در جنگ علیه بعثیها مشارکت داشتند و همه رزمندگان راویان جنگ بودند و اتفاقات جنگ را پس از بازگشت از عملیاتها برای مردم روایت میکردند.
امام جمعه قزوین جبهه و جنگ امروز را متفاوت از گذشته دانست و ادامه داد: فضای کنونی باید با حضور و دشمن شناسی جدیتری دیده شود و هنر فیلم میتواند فرصت دشمنشناسی را به خوبی فراهم کند و این امر با مشارکت گسترده مردم محقق میشود.
مسئولان و فیلم سازان جشنواره عمار خود را به مردم معرفی کنند
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از مسئولان و فیلم سازان جشنواره عمار در سطح جامعه شناخته شده نیستند و شناخت بیشتر مسئولان و فیلم سازان جشنواره عمار موجب ارتباط بیشتر با مردم میشود و درنهایت به تولید فیلمهای ارزشی با مشارکت مردمی میانجامد.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین به طرح وحدت حوزه و دانشگاه توسط امام خمینی (ره) در سال 58 اشاره کرد افزود: پس از طرح این موضوع توسط امام (ره) سیل جمعیت دانشجویی از تهران به قم سرازیر شدند و صحن مدرسه فیضیه محل برگزاری همایش و حجره طلبهها هم محل استراحت شد و زیباترین شکل ارتباط طلبه با دانشجو به وجود آمد و تا مدتها این ارتباطها ادامه پیدا کرد.
حجتالاسلاموالمسلمین عابدینی اظهار داشت: وحدت حوزه و دانشگاه در سال بعد و با حضور طلبهها در دانشگاه ادامه پیدا کرد و بعد از همایش، نماز جمعه به امامت حضرت آیتالله خامنهای که در آن سال امام جمعه تهران بودند برگزار شد و در آن مراسم طلبهها و دانشجویان بسیاری با ایشان ارتباط برقرار کردند و در نهایت سومین وحدت حوزه و دانشگاه در جبهههای جنگ شکل گرفت.
وی حضور اساتید معارفی در دانشگاهها را فرصتی تازه برای ارتباط و احیای طرح وحدت حوزه و دانشگاه دانست و خاطرنشان کرد: حضور اساتید دروس معارف و فعالیت نهادها در دانشگاهها نسل جدید وحدت حوزه و دانشگاه را شکل خواهد داد.
امام جمعه قزوین نقش و جایگاه هنر در جامعه را بسیار مهم معرفی کرد و ادامه داد: پیامبر (ص) برای ترویج مبانی دین اسلام از هنر بهره میبردند و این کار را بدون اینکه حامی و پشتیبانی داشته باشند آنقدر خوب انجام میدادند که مردم برای دانستن بیشتر مشتاق میشدند.
هنر معجزه خداوند است
وی تأکید کرد: هنر معجزه خداوند متعال است و هنرمند هم هنرآفرینی نمیکند بلکه واقعیتهای آفرینش را دنبال میکند و آن واقعیتها و زیباییهای عالم را به مردم نشان میدهند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین یادآور شد: مثنوی و دیوان حافظ در بیشتر کشورهای جهان منتشر شده است و این مهم به دلیل نقش و جایگاه هنر محقق شده است.
حجتالاسلاموالمسلمین عابدینی خاطرنشان کرد: هنر و اخلاص در کنار هم موجب تقویت و تأثیر کارهای هنرمند میشود و این مهم از بارزترین ویژگیهای شهید آوینی بود.
پیش از صحبتهای حجتالاسلاموالمسلمین عابدینی حمیدرضا ملازینل دبیر جشنواره فیلم عمار استان قزوین گزارشی را از عملکرد این جشنواره ارائه کرد.
وی اظهار داشت: جشنواره فیلم عمار پس از فتنه 88 آغاز به کار کرد و به صورت گسترده مورد حمایت مردم قرا ر گرفت و این مهم سبب شده در پنج دوره به پیشرفت بسیاری خوبی دست پیدا کند و امروز شاهد آن هستیم که بیش از 3 هزار اثر به این جشنواره ارائه شده است.
ملازینل گفت: سهم استان قزوین در پنج دوره از جشنواره فیلم عمار 35 اثر بوده است که امیدواریم با مشارکت بیشتر هنرمندان استان و با حمایت مردم بتوانیم سهم بیشتری در این کار ارزشمند داشته باشیم.