نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه شایستگی، توانمندی و تعهد مبنای گزینشها قرار گیرد، گفت: دستاندرکاران گزینش ترس و واهمهای از فشارها نداشته باشند و رسالت دینی و قانونی خود را به درستی انجام دهند.
آیتالله عبدالکریم عابدینی در دیدار اعضای گزینش استان قزوین اظهار کرد: کسانی که توسط خداوند گزینش و انتخاب شدهاند تا قیامت در آسمان میدرخشند و انبیاء (ع) که خداوند رسالت و نبوت را بر عهده آنها قرار داد، از هر گونه معصیت و گناه به دور بوده و شایستهترین انسانهای زمان خود بودهاند.
وی با تأکید بر اینکه گزینشهای ما نیز باید با محور معیارهای الهی صورت بگیرد، افزود: رویکرد هستههای گزینش میباید رویکردی الهی باشد و بر اساس معیارها، ارزشها و اولویتها صورت بگیرد.
امام جمعه قزوین با تأکید بر اینکه مسئولان گزینش هیچ ترس و واهمهای از فشارها نداشته باشند و رسالت دینی و قانونی خود را به درستی انجام دهند، افزود: امام حسن عسکری (ع) میفرماید هیچ آدم عزتمندی حق را رها نکرد مگر آنکه ذلیل شد و هیچ آدم ضعیف و ناتوانی به حق نچسبید مگر آنکه صاحب عزت شد و اگر همه این کلام امام را پیروی کنیم هم عزت خود را حفظ کردهایم و هم رسالت دینی و قانونی خود را انجام دادهایم.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین عنوان کرد: در منابع دینی تأکید شده است اگر بر اساس ایمان کار کنید و در این مسیر استقامت بورزید، خداوند مدافع شما خواهد بود و هیچ کسی نمیتواند به شما آسیبی وارد کند.
وی با تأکید بر اینکه مسئولان گزینش در حقیقت مشاوران امین نظام و جمهوری اسلامی هستند و هر گونه خیانتی در این امر خطیر صورت بگیرد، خیانت بزرگ و نابخشودنی است، اضافه کرد: ضروری است بدون هیچ ترسی نظر خود را اعلام کنید و در مشورتها نباید ضعفها به عنوان توانمندی و یا توانمندیها ضعف نشان داده شود و آنچه که حقیقت است میباید اعلام و بر مبنای آن عمل شود.
آیت الله عابدینی بیان کرد: خداوند میفرماید هر کجا به شما فشار میآورند تا کار خلافی را مرتکب شوید، به قرآن پناه ببرید و نباید اجازه داد که رفافتها، احزاب و جناحها برای دستیابی به مطامع خودشان از شما کار خلافی را بخواهند و فشار بیاورند که نیروی بیکفایتی را جذب کنید و یا نیروی شایستهای را کنار بگذارید.
امام جمعه قزوین ادامه داد: رفاقتها باید بر اساس تقوا صورت بگیرد و اگر غیر از تقوا معیار دیگری را مبنای رفاقتها قرار دهیم و کسی را بدون در نظر گرفتن شایستهسالاری جذب کنیم، خفت و خواری دنیا و حسرت، ندامت و عذاب اخروی را به دنبال خواهد داشت.
وی در پایان به اهمیت قضاوتها نیز اشاره کرد و گفت: امام صادق (ع) میفرمایند کسانی که قضاوت میکنند به چهار دسته تقسیم میشوند؛ آنهایی که "آگاهانه" به "ناحق" قضاوت میکنند، آنهایی که "ناآگاهانه" به "ناحق" قضاوت میکنند، آنهایی که "ناآگاهانه" به "حق" قضاوت میکنند که این سه دسته وارد جهنم میشوند و تنها گروه چهارم که "آگاهانه" به "حق" قضاوت میکنند وارد بهشت میشوند.