امروز :
Skip to main content

حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین در دیدار با ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در مشاغلی مثل بازرسی شاید مهم ترین شاخص و ویژگی ای افرادی که شایستگی این رسالت را داشته باشند ثبات شخصی است که مطابق وعده خداوند در آیه 30 سوره فصلت« إِنَّ الَّذينَ قالوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ استَقاموا تَتَنَزَّلُ عَلَيهِمُ المَلائِكَةُ أَلّا تَخافوا وَلا تَحزَنوا وَأَبشِروا بِالجَنَّةِ الَّتي كُنتُم توعَدونَ: به یقین کسانی که گفتند: «پروردگار ما خداوند یگانه است!» سپس استقامت کردند، فرشتگان بر آنان نازل می‌شوند که: «نترسید و غمگین مباشید، و بشارت باد بر شما به آن بهشتی که به شما وعده داده شده است!» اگر کسی با ایمان در راه خداوند قدم برداشته و استقامت کند خداوند هم به این فرد کمک و یاری می رساند.

وی افزود: اگر کسی بخواهد در زمینه بازرسی و مبارزه با مفاسد اقتصادی، اقدام خداپسندانه ای انجام بدهد فشارهایی از هر جانب متوجه وی می شود و فرد با استقامتی می خواهد که جلوی زیاده خواهان بایستد و حق را فدای مطامع شخصی خود نکند.

امام جمعه قزوین اظهار کرد: اگر کشورهای دیگری در برخی مسائل موفق هستند این موفقیت حاصل ایمان و اعتقاد آنها نیست بلکه نتیجه استفاده آنها از تکنولوژی است به طوری که اگر این تکنولوژی را بردارند افراد حاضر در مشاغل نمی توانند به وظایف خود عمل نمایند.

نماینده ولی فقیه در استان بیان کرد: در برخورد با مسائل و مشکلات در برخی رسالت ها به جز ثبات مدیریتی، ثبات شخصی هم از مسائل مهم است که باید مورد توجه مسئولین امر قرار گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین عابدینی گفت: در برخی مشاغلی، وقتی مدیری سرکار می آید و در حوزه مدیریتی خود شروع به فعالیت کرده و آماده خدمت رسانی می شود برخی مواقع، تغییرات باعث آسیب جدی و بی نتیجه ماندن زحمات وی می شود و مدیر بعدی هم تا بر اوضاع مسلط شود فرصت های زیادی از دست می رود.

در این دیدار ناصر سراج گفت: مشکلات و مسائل اقتصادی کشور با توجه به سطح انتظارات مردم، زیبنده نظام و کشور نیست و باید فکری اساسی برای حل این مسئله کرد.

وی افزود: در حال حاضر، افراد برخوردار از تمکن مالی، افرادی زرنگ محسوب می شوند که این نوع نگاه باید با فرهنگ سازی عوض شود که در این زمینه نیازمند کمک ائمه جمعه و جماعات هم هستیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: بنای قوه قضائیه برخورد و مبارزه با فساد اقتصادی در هر سطح و اندازه ای است و خود رئیس قوه قضائیه شخصا پیگیر پرونده های مفاسد اقتصادی است .

این مسئول تاکید کرد: قوه قضائیه، قضات ویژه ای را برای مبارزه با مفاسد اقتصادی تربیت کرده و امیدواریم با همکاری سایر قوا بتوانیم اقدامات موثری مطابق با منویات مقام معظم رهبری در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی انجام گیرد.