رئیس ستاد امربهمعرف و نهیازمنکر استان قزوین گفت: «وحدت» یکی از بزرگترین مصادیق معروف است و اگر وحدت را پاسداری کنیم، صاحب جامعهای زیبا خواهیم شد.
جلسه ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر استان قزوین با حضور آیتالله عابدینی، نماینده ولیفقیه در استان و رئیس ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر، آقای همتی استاندار، سردار شاهرخی فرمانده سپاه استان، تعدادی از ائمه جمعه، دادستان قزوین، برخی از معاونان استانداری، فرمانداران و برخی از رؤسای دستگاههای اجرایی استان برگزار شد.
آیتالله عابدینی در این جلسه اظهار کرد: نگاه فعلی جامعه ما به مقوله امربهمعروف و نهیازمنکر، با آنچه که مورد تأکید دین است، فاصله دارد و باید تلاش کنیم خودمان را با نگاه دینی هماهنگتر نماییم.
امامجمعه قزوین با اشاره به آیاتی از سوره آلعمران که به مقوله امربهمعروف و نهیازمنکر اشاره میکند، خاطرنشان کرد: خداوند در آیه 101 سوره آلعمران مقدماتی را بیان میکند و سپس به موضوع امربهمعروف و نهیازمنکر ورود پیدا میکند.
وی ادامه داد: در هر فضایی که قرار داریم باید در راستای مأموریتهای دینی و الهی حرکت کنیم و هیچ موضوعی باعث نشود که مأموریتهای دینی و الهی خود را فراموش نماییم.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین با تأکید بر اینکه هر کسی به خدای متعال متصل و مرتبط شود، راه خود را پیدا خواهد کرد، افزود: «اتصال و ارتباط با خدا»، اولین قدم در موضوع امربهمعروف و نهیازمنکر است و اگر میخواهیم در اجرای این رسالت دینی موفق عمل نماییم، باید به این معنا توجه ویژه داشته باشیم.
رئیس ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر استان قزوین به اصل دوم در اجرای امربهمعروف و نهیازمنکر اشاره و یادآور شد: «ایمان»، دومین اصل در اجرای امر به معروف و نهی از منکر است و آنهایی که به خداوند متصل و مرتبط میشوند به مرحله ایمان خواهند رسید.
وی «تقوا» را اصل سوم در امربهمعروف و نهیازمنکر معرفی کرد و اذعان داشت: تقوا به معنای اجرای کامل دستورات و فرامین الهی از سوی انسان است و انسانی متقی محسوب میشود که به صورت کامل از نهی و امر الهی تبعیت و پیروی نماید.
آیتالله عابدینی «تسلیم در برابر خداوند» را اصل چهارم در امربهمعروف و نهیازمنکر برشمرد و خاطرنشان کرد: نباید در حوزه امربهمعروف و نهیازمنکر بر مبنای منافع شخصی عمل شود، و برخورداری از ایمان، تقوا و تسلیم در برابر خداوند انسان را از این انحراف حفظ میکند.
امامجمعه قزوین تصریح کرد: پس از پشت سر گذاشتن این مراحل، انسان لیاقت و شایستگی مییابد تا به صورت جمعی وارد عرصه کار دین شود و برخورداری از این ویژگیها کمک میکند تا انسان نقش خود را به خوبی ایفا نماید.
وی بیان کرد: پس از اینکه جامعهای بر اساس ایمان، تقوا و تسلیم در برابر خداوند شکل گرفت، خداوند امربهمعروف و نهیازمنکر را مطرح میکند؛ یعنی پس از شکلگیری چنین جامعه زیبایی نباید منکرات، آن را آلوده و زشت کند و معروفها در آن به فراموشی سپرده شود.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین با تأکید بر اینکه «وحدت»؛ یکی از بزرگترین مصادیق معروف است، ادامه داد: اگر وحدت را پاسداری کنیم، صاحب جامعهای زیبا خواهیم شد.
آقای فریدون همتی، استاندار قزوین هم در این جلسه اظهار کرد: باید تلاش کنیم در حوزه امربهمعروف و نهیازمنکر وظیفه و رسالتمان را به شایستگی ایفا نماییم تا آثار و برکات آن در جامعه بیشتر نمود پیدا کند.
آقای عباس کاظمی، دبیر ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر استان قزوین هم در این برنامه با تأکید بر اینکه باید در این حوزه گامهای جدی برداشته شود، بیان کرد: باید تلاش کنیم تا با استفاده کامل از فریضه امربهمعروف و نهیازمنکر جامعه و محیط سالمتری را برای رشد و پویایی جوانان فراهم نماییم.
گفتنی است در این جلسه از زحمات سردار شاهرخی به عنوان دبیر سابق ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان قزوین تجلیل شد و آقای عباس کاظمی به صورت رسمی به عنوان دبیر جدید ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر استان قزوین معرفی شد.
همچنین در پایان این مراسم اعضای ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر معرفی و احکام آنها ابلاغ شد.