امروز :
Skip to main content

خدمات طلاب استان قزوین به مردم گرفتار در سیل گسترده است/ طلاب پس از معمّم شدن با جدیت بیشتر مبلّغ رسالت‌های الهی باشند

 

 

 

نماینده ولی فقیه و رئیس شورای عالی حوزه‌های علمیه استان قزوین در مراسم عمامهگذاری طلاب گفت: خدمات طلاب استان قزوین به مردم گرفتار در سیل گسترده است.

 

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در مراسم عمامه‌گذاری تعدادی از طلاب حوزه‌های علمیه استان قزوین که در شبستان امیرالمؤمنین (ع) مسجدالنبی (ص) برگزار شد، با تبریک میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان اظهار کرد: وقتی امام حسین (ع) حضرت علی اکبر (ع) را راهی میدان کردند فرمودند من کسی را راهی میدان کردم که از نظر سیرت، خلق و خوی شبیه‌ترین مردم به پیامبر (ص) است.

 

وی افزود: همین جمله اباعبدالله الحسین (ع) یک قرآن تعریف درباره حضرت علی اکبر (ع) دارد چرا که خداوند درباره رسول خدا (ص) می‌فرماید ما به تو خلق عظیم عنایت کردیم و وقتی از همسر ایشان درباره اخلاقشان سؤال شد، فرمود خلق او همان قرآن است.

 

امام جمعه قزوین در بخش دیگری از سخنان خود به نقش اثرگذار طلاب و روحانیون در خدمت‌رسانی به مردم در سیل اخیر اشاره کرد و ابراز داشت: هفته گذشته جمعی از طلاب را برای حضور در مناطق سیل‌زده بدرقه کردیم و بنده از نزدیک مشاهده کردم که این عزیزان به معنای واقعی کلمه به مردم گرفتار در سیل و کسانی که همه زندگی‌شان را از دست داده‌اند چگونه خدمت‌رسانی می‌کنند.

 

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: طلاب در مناطق سیل‌زده در سخت‌ترین شرایط بیشترین رنج و زحمت را متقبل می‌شدند و بیشترین رضایت را برای مردم ایجاد کرده بودند و به برکت حضور طلاب که مقیّد هم بودند عمامه بر سر داشته باشند، مردم دلگرم شده بودند.

 

وی عنوان کرد: طلبه‌ها و دانشجویان استان قزوین در مناطق سیل‌زده حضور بسیار جدی داشتند و وحدت حوزه و دانشگاه را در آن شرایط سخت مشاهده کردیم و باید قدردان طلاب باشیم که عزت و آبروی روحانیت را بالا می‌برند.

 

آیت‌الله عابدینی به موضوع جوانمردی از نگاه دین اشاره کرد و با بیان اینکه اسلام آمده است تا جوانمردی را به انسان‌ها تعلیم دهد، خاطرنشان کرد: وقتی اسلام صداقت، شجاعت، علم، دانش، حکمت، معرفت و مردم دوستی را می‌آموزد، ما را از جوانی به جوانمردی می‌رساند.

 

 

رئیس شورای عالی حوزه های علمیه استان قزوین اظهار کرد: کسانی که معمّم می‌شوند، دوره جوانی خود را به جوانمردی وصل کردند و به عرصه‌های حساس دینی وارد شدند و انتظاراتی از آنها در جامعه ایجاد می‌شود و باید مبلّغ رسالت‌های الهی باشد.

 

وی تصریح کرد: وقتی طلبه‌ها لباس روحانیت را بر تن می‌کنند، درواقع اعلام می‌کنند که برای هدایت مردم پای کار آمده‌اند و با بهره‌گیری از قرآن جامعه را به سمت بصیرت‌افزایی هدایت می‌کنند.

 

امام جمعه قزوین اضافه کرد: وقتی طلبه‌ها عمامه به سر وارد جامعه می‌شوند، درواقع اعلام می‌کنند که مجریان آیه شریفه «وَيُزَكّيهِم وَيُعَلِّمُهُمُ الكِتابَ وَالحِكمَةَ» هستند و این همان رسالتی است که خداوند به انبیاء (ع) داده است.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه طلاب پس از معمّم شدن درواقع وارد عرصه تعلیم می‌شوند، بیان کرد: طلاب پس از معمّم شدن در هر بخشی از جامعه که وارد می‌شوند باید کار تعلیمی خود را با جدیت انجام دهند.