نماینده ولی فقیه در استان قزوین در مراسم تجلیل از فعالان قرآنی گفت: حضرت فاطمه (س) سیده نساء العالمین هستند.
آیتالله عبدالکریم عابدینی در مراسم تجلیل از فعالان قرآنی که به همت شهرداری قزوین در سالن اجتماعات مفاخر شهرداری برگزار شد، به جایگاه و منزلت حضرت زهرا (س) در قرآن پرداخت و اظهار کرد: امام صادق (ع) میفرمایند مصداق حقیقی قدر در آیه «إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ»، حضرت فاطمه زهرا (س) است.
وی افزود: حضرت علامه حسنزادهآملی میفرمایند اینکه امام صادق (ع) حضرت فاطمه (س) را مصداق حقیقی قدر معرفی میکنند میخواهند بفرمایند که از وجود نازنین لیله القدری حضرت زهرا (س) یازده قرآن ناطق پا به عرصه وجود گذاشتند.
امام جمعه قزوین بیان کرد: در آیه 42 سوره آل عمران خداوند درباره حضرت مریم (س) میفرماید ببینید ملائکه به مردم میگویند خداوند تو را انتخاب کرده و از پاکان قرار داده است و بر زنان عالم برتری بخشیده است.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین افزود: در کتب شیعه و سنی آمده است وقتی آیه «انَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا»، (خدا فقط مىخواهد آلودگى را از شما خاندان پيامبر بزدايد و شما را پاك و پاكيزه گرداند) نازل شد، پیامبر (ص) در خانه امسلمه بود.
وی ادامه داد: پیغمبر (ص) پس از نزول این آیه شریفه، از امام علی(ع)، حضرت فاطمه(س)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) خواستند جمع شوند و سپس فرمودند این آیه درباره ما پنج نفر نازل شده است.
آیتالله عابدینی عنوان کرد: خداوند خطاب به مردم میفرماید تو را بر زنان عالم برتری داد و از ائمه اطهار (ع) سؤال میشود که فاطمه سیده نساء العالمین است یا مریم؟! ائمه اطهار (ع) میفرمایند حضرت مریم (س) سیده نساء العالمین زمان خودش است اما حضرت فاطمه (س) سیده نساء العالمین در همه زمان ها و عالم هستی است.
امام جمعه قزوین با بیان اینکه وقتی خداوند سیده نساء عالم انتخاب کرده است، پس برای جامعه نیز رسالتی برگزیده، افزود: خداوند با انتخاب سیده نساء العالمین میخواهد به زنان عالم بگوید، آن کسی که خداوند به عنوان الگو برای شما میپسندد، حضرت فاطمه (س) است و شما در زندگی اجتماعی، اخلاق، تربیت فرزند، حضور اجتماعی و همه شئونات اخلاقی و همسرداری از ایشان الگو بگیرید.
وی اظهار کرد: رسالت و جامعه مخاطب حضرت عیسی (ع)، قوم بنی اسرائیل است که در یک زمان خاص و در منطقه جغرافیایی محدودی زندگی میکردند اما رسالت و جامعه مخاطب رسول گرامی اسلام (ص) تمام مردم را در هر زمانی از تاریخ و هر زمینی از جغرافیا شامل میشود و هیچ محدودیتی ندارد.