امروز :
Skip to main content

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: خدمات بانوان در امر مواسات بسیار ارزشمند است که جای تبریک دارد؛ چراکه از هر ظرفیتی برای کمک، به عرصه آمده‌اند

 

آیت الله عبدالکریم عابدینی در مراسم خدیجه یاوران اظهار کرد: از هر سو که به ماه مبارک رمضان نگاه کنیم؛ در آن برکت می‌بینیم و این ماه مبارک آمده است تا برکاتش را بر ما نازل کند.

 

امام جمعه افزود: در دعاها می‌خوانیم که "هَذَا شَهْرٌ عَظَّمْتَهُ وَ كَرَّمْتَهُ وَ شَرَّفْتَهُ.." یعنی هر چه که در این دنیا به دنبالش هستیم، در این چهار کلمه گنجانده شده، وقتی خداوند به این ماه شرافت، فضیلت، عظمت و کرامت بخشیده است، یعنی اینکه این ماه سفره‌ای است که این غذاهای ارزشمند که ما نیازمند آن هستیم نیز در آن قرار داده شده است.

 

وی اذعان کرد: نباید غذاهای دنیایی مبادا آنقدر هوش و هواس ما را جلب کند که گمان کنیم، در این دنیا آمده‌ایم تا فقط دنبال یک لقمه نان باشیم؛ چراکه این تفکر یعنی تحقیر انسان است.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: خداوند متعال از اول به انسان گفت، "وَلَقَدْ كَرَّمْنَا بَنِي آدَمَ" برای اینکه این کرامت حفظ شود، فرمود "إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتينُ" یعنی اینکه نباید دغدغه نان را داشته باشیم و برای این موارد وقت تلف کنیم.

 

آیت الله عابدینی افزود: پس ماه مبارک رمضان را هر جور که نگاهش کنیم، برکت است. البته کلمه "برکت" باید در ماه رمضان به طور ویژه دیده شود. چراکه وقتی رسول اکرم(ص) می‌خواستند خبر خوش شنیدن صدای پای ماه مبارک رمضان را در روزهای آخر شعبان به مردم اطلاع دهند، فرمودند: "أیُّهَا النّاسُ، إنَّهُ قَد أقبَلَ إلَیکُم شَهرُ اللّه ِ بِالبَرَکَةِ وَالرَّحمَةِ وَالمَغفِرَةِ "؛ ماه مبارک رمضان به شما روی می‌آورد و شما هم آماده استقبال باشید.

 

وی عنوان کرد: " بِالبَرَکَةِ وَالرَّحمَةِ وَالمَغفِرَةِ" اولین وصف رسول اکرم(ص) درباره این ماه شریف است؛ پس باید بسیار روی این برکت کار کنیم و زمانی که ماه مبارک تمام شد، برکاتش را به دست آورده باشیم و زندگیمان با برکت آمیخته باشد.

 

 

امام‌ قزوین با اشاره به قرارگیری شب قدر در ماه مبارک رمضان افزود: خدای متعال درباره لیله القدر در آیه سه سوره دخان فرمود که "إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةٍ مُبَارَكَةٍ"(ما قرآن را در شبی مبارک نازل کردیم) و در سوره بقره فرمود "شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ"؛ لذا با کنار هم قرار دادن این آیات پی می‌بریم که شب قدر در ماه مبارک رمضان است.

 

آیت الله عابدینی اضافه کرد: خداوند از قرآن کریم به عنوان کتاب مبارک یاد می‌کند، یعنی می‌خواهد بگوید هر چه برکت می‌خواهید در قرآن است و قرآن در "لیله مبارکه" نازل شده و این شب مبارک هم در ماه رمضان است.

 

وی ابراز کرد: خداوند درباره تقوا می‌فرماید "وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَىٰ آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ"یعنی ماه رمضان آمده تا به شما تقوا دهد؛ حال اگر شما ایمان و تقوا را در خودتان تقویت کنید چه می‌شود؟ برکات خدا از زمین و آسمان برای شما می‌جوشد. باید سطح توقع خود را از برکات بالا ببریم و قرآنی و ایمانی کنیم.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: وقتی خداوند می‌فرماید "يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ"؛ ما را به ماه رمضان دعوت می‌کند و انگار این دعوتنامه برای تک تک ما صادر شده تا به طور اختصاصی در این میهمانی شرکت کنیم.

 

 

وی تاکید کرد: و آنچه که در این ماه با آن پذیرایی می‌شویم، تقواست که خداوند بر حسب "اختیار انسان" در اختیار ما گذاشته است، چراکه اگر با اراده سراغ تقوا برویم ارزش دارد اما اگر به زور ما را به سمت تقوا ببرند، کرامت ما آسیب خواهد دید.

 

امام جمعه قزوین عنوان کرد: اگر درست بندگی کرده باشیم؛ در آخر ماه رمضان در مراسم جشن پیروزی و نماز عید فطر شرکت می‌کنیم.

 

آیت‌الله عابدینی با اشاره به فعالیت قرارگاه مساوات، ابراز کرد: خدمات بانوان در امر مواسات بسیار ارزشمند است که جای تبریک دارد؛ چراکه از هر ظرفیتی برای کمک، به عرصه آمده‌اند.

 

وی یادآور شد: اما باید آفتی که در مسیر این نوع کارها وجود دارد را هم باید یادآوری کنیم. چراکه براساس آیات و روایات هر چه که انفاق می‌کنید خدا خوب می‌بیند؛ بنابراین مبادا خدایانی را در ذهنمان بسازیم و عمرمان را پای آن تلف کنیم.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: هر کسی که امید ملاقات پروردگار را دارد باید مراقب باشد که هیچکس و هیچ چیزی را شریک کارهایش قرار ندهد ؛ چراکه اگر کار خالص برای خدا باشد، بدون شک پاداش می‌دهد.

 

امام جمعه قزوین در پایان عنوان کرد: امیرالمومنین(ع) فرمود که ریاکار چهارعلامت دارد؛ وقتی تنهاست کسل است اما وقتی در بین مردم است با نشاط و علاقه کار می‌کند، اگر تعریفش کنند بیشتر فعالیت می‌کند و اگر تعریف و تمجید نشود، خیلی آمادگی ادامه فعالیت ندارد.