امروز :
Skip to main content

 

امام جمعه قزوین بیان کرد: مردم باید نسبت به کار کارشناسی متصدیان امور مالیاتی و برخورد عادلانه آنها اطمینان کسب کنند، در این شرایط همه اقشار جامعه مروج پرداخت مالیات برای اطرافیان خود می‌شوند.

 

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در دیدار با مدیرکل و معاونین اداره امور مالیات استان قزوین اظهار کرد: موضوع مالیات باید به صورت یک فرهنگ جدی و عمومی تبدیل شود و هر شهروندی به این باور برسد که بهره‌مندی از امکانات عمومی نیازمند هزینه است.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان در ادامه افزود: استمرار خدمات شهری نباید به درآمدهای نفتی و خام فروشی متکی باشد؛ زیرا مشارکت مردمی در همه حوزه‌ها برکات زیادی برای جامعه دارد.

 

امام جمعه قزوین اذعان کرد: اگر فرهنگ مالیات در بین عموم جامعه جایگاه واقعی خود را پیدا کند عامل انسجام و وحدت ملی در کشور خواهد شد.

 

 

وی ادامه داد: همه مردم باید نسبت به بیت‌المال احساس مسئولیت کنند؛ زیرا شهروندان هر جامعه علاوه بر سهم خود در تامین مباحث درآمد شهری مثل مالیات، در بهره مندی از امکانات هم سهم ویژه‌ای دارند.

 

آیت‌الله عابدینی ابراز کرد: در فضای امروز جامعه فاصله زیادی برای درگیر کردن همه اقشار جامعه با اهمیت موضوع پرداخت مالیات داریم، همه ما باید به این نکته توجه کنیم که همانگونه که در استفاده از امکانات عمومی صاحب حق هستیم در پرداخت مالیات هم حقی بر گردنمان است.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به اینکه مهمترین ابزار برای جلب مشارکت مردم، اعتماد است، گفت: مردم باید نسبت به کار کارشناسی متصدیان امور مالیاتی و برخورد عادلانه آنها اطمینان کسب کنند، در این شرایط همه اقشار جامعه مروج پرداخت مالیات برای اطرافیان خود می‌شوند.

 

 

امام جمعه قزوین تصریح کرد: انجام کوچکترین ظلم مالیاتی در بین مردم، زمینه نگاه منفی نسبت به پرداخت مالیات را فراهم می‌کند، بنابراین عدالت در اخذ مالیات عامل استحکام اعتماد مردم به حوزه مالیات می‌شود.

 

وی با تاکید بر اینکه مالیات باید به نسبت درآمد افراد سنجیده شود، اذعان کرد: مالیات گریزان، ثروت اندوزان زیاده خواه هستند، اشخاصی که با درآمدهای کلان، پیچ و خم قانون را دور می‌زنند تا مالیات خود را پرداخت نکنند، البته اگر دوستی و رابطه در این حوزه ورود پیدا کند رعایت عدالت در پرداخت‌ها به کنار خواهد رفت.

 

آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: یک مجری عدالت باید خود به محاسبه و بازرسی خودش مشغول باشد، باید در حوزه مالیات این برآورد صورت بگیرد که آیا به میزانی که مالیات دریافت شده اشتغالزایی و تولید هم صورت گرفته است؟

 

 

نماینده ولی‌فقیه در استان افزود: اگر سنجش‌های مالیاتی نتایج مثبتی نداشته باشد، مشخص است دریافت‌های ما با واقعیت‌های جامعه همخوانی ندارد. اگر قسمتی از مالیات‌ها به کیسه دولت و مجریان امور خدماتی واریز شده باشد و خروجی آن اقدام سازنده‌ای نباشد، اعتماد عمومی سلب می‌شود.

 

امام جمعه قزوین بیان کرد: زمانی می‌توان گفت افزایش مالیات به صلاح جامعه بوده است که درحوزه اشتغال، تولید و صادرات هم گام‌های موثری برداشته شده باشد.

 

وی تصریح کرد: عدم رعایت موازین شرعی و مدیون شدن به حقوق مردم در دنیا و آخرت سرانجام خطرناکی برای ما رقم خواهد زد. هیچ زمانی حرف بخشنامه‌ای و دستورات مسئولان بالادست نباید زمینه‌ای شود تا ما از واقعیت‌های جامعه و مشکلات مردم غافل شویم.

 

 

آیت‌الله عابدینی ابراز کرد: اگر شخصی عامدا و سهل انگارانه خود را در حوزه مالیات مدیون کند در روز قیامت باید پاسخگوی تکلیفی باشد که آنها را انجام نداده و دچار خسارت شده است. خسارتمندترین افراد در روز قیامت کسانی هستند که هر اعمالی انجام دادند هیچ خروجی برای آخرت آنها نداشته و در دنیا گم شده است.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان در پایان گفت: مردم باید بدانند که خدای متعال وقتی نعمت‌های خود را در اختیار مردم قرار داده است باید نسبت به این نعمت حقی را پرداخت کنند تا عموم جامعه از این نعمت‌ها و خدمات بهره‌مند شوند.