نماینده ولیفقیه در استان قزوین بیان کرد: عدم رسیدگی به مشکلات قشر سالمند جامعه که هیچ سرپناهی ندارند برای مدیران جای سرافکندگی و شرمندگی دارد؛ زیرا طبق آیات قرآن حمایت از پیران جامعه مصداق بارز عمل خیر است.
آیتالله عبدالکریم عابدینی در بازدید از آسایشگاه خیریه سالمندان و معلولین امیرالمومنین (ع) قزوین عصر روزگذشته که بهمناسبت روز پدر انجام شد، اظهار کرد: ما باید نسبت به مشکلات سالمندان دغدغه داشته باشیم نه اینکه سالی یکبار از این مراکز بازدید داشته باشیم و رفع مسئولیت کنیم.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین ادامه داد: پدران و مادران حتی در سن سالخوردگی نیز یک معدن و برکت معنوی و چشمه فیض الهی برای خانوادههای خود هستند و نباید فرزندان خود را از زیر بار مسئولیت بزرگترانشان شانه خالی کرده و آنها را به مراکز سالمندان منتقل کنند.
وی اذعان کرد: برای اطلاع و بررسی مشکلات مراکز سالمندان باید جلسهای جداگانه با حضور هیات مدیره سازمان بهزیستی و مسئولان اوقاف برگزار شود تا روند حل این مشکلات تسهیل یابد؛ زیرا حل مشکلات این حوزه نیازمند اداره جمعی است.
امام جمعه قزوین خطاب به مسئولان مرکز سالمندان قزوین عنوان کرد: حمایت از سالمندان و پیران جامعه مصداق بارز عمل خیر است و بسیاری از این عزیزان مصداق مسکین هستند که شما از آنها دلجویی کرده و به وضعیتشان رسیدگی می کنید.
وی بیان کرد: بسیاری از سالمندانی که در این مرکز بودند خانوادهای ندارند و همچنین توان جسمانی برای مراقبت و مدیریت خود را نیز ندارند و شما یک پناهگاهی برای این عزیزان هستید.
آیتالله عابدینی با اشاره به اینکه زمین ماندن و عدم رسیدگی به سالمندان برای همه ما جای سرافکندگی و شرمندگی دارد، تصریح کرد: پناه دادن به این پیران مسکین یک توفیق بزرگ است و وقتی این عزیزان از نعمت خانواده به همین دلیل محروم هستند باید در این مراکز حمایت جدی از آنها صورت بگیرد.
امام جمعه قزوین گفت: هیچ عاطفه بیرونی جایگزین مهر و محبت درون خانواده نمی شود، در قرآن کریم انسان نسبت به پدر و مادرش سفارش شده است و "انسان"خطاب دادن خدای متعال در این آیه، به این دلیل است که انسان از ریشه اٌنس است که معنای الفت و محبت و عاطفه دارد؛ یعنی باید نگاه ما نسبت به پدر و مادر در اوج انسانیت باشد.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین در پایان عنوان کرد: دغدغه مسئولان خانههای سالمندان نسبت به نگهداری این عزیزان مصداق بارز انسانیت است.