امروز :
Skip to main content

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین در برنامه تلویزیونی ثریا به بیان اهمیت یهودشناسی و ویژگی‌های یهودیان پرداخت.

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در برنامه تلویزیونی ثریا اظهار کرد: ما شناخت یهودیان را باید از قرآن فرا بگیریم و البته برای رسیدن به این هدف، میراث اهل بیت (ع)، روایات رسول اکرم (ص) و ائمه (ع) نیز به ما کمک می‌کنند.

وی ادامه داد: خدای متعال یهودشناسی را از همان آغاز قرآن بیان کرده است، در سوره مبارکه حمد می‌خوانیم «غیر المغضوب علیهم و لا الضالین»، در روایاتی به نقل از ائمه (ع) و از جمله امیرالمؤمنین (ع) آمده است آن‌هایی که مورد غضب خدا هستند یهودیانند.

امام جمعه قزوین عنوان کرد: بنابراین ما در طول شبانه‌روز در نمازهای واجب 10 بار می‌گوییم یهودیان مغضوبین پیشگاه خدای متعال هستند، «صراط الذین انعمت علیهم» نیز ولایت اهل بیت (ع) است که همان ولایت خداست، یعنی در این آیه ولایت خدا در مقابل ولایت مغضوبین قرار گرفته و این دوقطبی شکل گرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: در خلال آیات قرآن در سوره‌های بقره، آل‌عمران، نساء، مائده، توبه و دیگر سوره‌ها خدای متعال درباره یهود به ما شناخت و معرفت می‌دهد و خطر یهود، بداخلاقی‌های یهود و ویژگی‌های ناهنجارانه غیر قابل تحمل یهود را مطرح می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: جا دارد این تبیین قرآنی و روایی از یهود بیشتر به سمع و نظر مردم برسد، رهبر حکیم انقلاب فرمودند دانش‌آموزان ما از فضای مجازی استفاده کنند و با دانش‌آموزان کشورهای دیگر ارتباط بگیرند، بنابراین مسلمان‌ها باید با همه عالم ارتباط بگیرند و به همه آدم‌های روی کره زمین بفهمانند که یهودی‌ها چگونه هستند.

آیت‌الله عابدینی تأکید کرد: امروز مردم دنیا دارند می‌بینند یهودی‌ها که هستند، یعنی آن چیزهایی که قرآن گفته است، در میدان هم دیده می‌شود، بنابراین همه اهل عالم از یهودیان صهیونیست، منحرف و ناهنجار متفر و منزجر خواهند شد.

امام جمعه قزوین در رابطه با برخی ویژگی‌های یهودیان در قرآن تصریح کرد: خدای متعال در آیه 82 سوره مائده می‌فرماید «لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا وَلَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَرُهْبَانًا وَأَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ»، یعنی (یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان در پیروی از حق تکبّر نمی‌کنند).

وی یادآور شد: خدای متعال در این آیه می‌فرماید بدترین، خطرناک‌ترین، خشن‌ترین، بی‌مبناترین و وحشی‌ترین دشمنان کسانی که ایمان دارند، یهودیان و مشرکینی هستند که با این‌ یهودیان هماهنگ هستند، برای مثال شخصی مثل بایدن می‌گوید من مسیحی هستم اما در عین حال صهیونیست‌ام.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اظهار کرد: در قسمت دوم آیه 82 سوره مائده خدای متعال بین مسیحی‌ها و یهودی‌ها فرق می‌گذارد و می‌فرماید آن‌هایی که اظهار می‌کنند ما مسیحی هستیم و واقعا به حضرت مسیح، انجیل و آداب و آئین حضرت مسیح اعتقاد دارند، بهترین دوستان مسلمانان هستند، چون این‌ها اهل عبادت و ذکرند و با خدا ارتباط دارند، این‌ها مستکبر نیستند.

آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: در حقیقت خدای متعال در این آیه به ما نشان می‌دهد که یکی از ویژگی‌های مهم یهودی‌ها مستکبر بودنشان است و ظلم، جنایت و خشونت از روحیه استکباری بودن آن‌ها بر می‌خیزد.

وی افزود: خدای متعال یک جبهه مستکبرین در مقابل مستضعفین ایجاد می‌کند، خداوند در آیه 5 سوره قصص می‌فرماید «وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ»، یعنی (و خواستيم بر كسانى كه در آن سرزمين فرو دست‏ شده بودند منت نهيم و آنان را پيشوايان مردم گردانيم و ايشان را وارث زمين كنيم).

امام جمعه قزوین بیان کرد: در این آیه نیز جنگ بین مستضعفان و مستکبران و جنگ بین یهودیان صهیونیست و مردم دیگر در همه جای عالم دیده می‌شود و خدای متعال می‌فرماید من حامی مستضعفان هستم.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: وقتی خدای متعال در این آیه از کلمه «وَنُرِيدُ» استفاده می‌کند، منظورش این است که مردم هم باید به میدان بیایند، مردم باید قیام کنند و برای ستیز با یهود برخیزند، در این صورت می‌بینند که خدا هم پشتیبان آن‌هاست و آنان را به نتیجه می‌رساند.

وی تأکید کرد: خدای متعال در آیه 25 سوره حدید می‌فرماید (به راستى ما پيامبران خود را با دلايل آشكار روانه كرديم و با آن‌ها كتاب و ترازو را فرود آورديم تا مردم به انصاف برخيزند و آهن را كه در آن براى مردم خطرى سخت و سودهايى است پديد آورديم تا خدا معلوم بدارد چه كسى در نهان او و پيامبرانش را يارى مى‌‏كند آرى خدا نيرومند شكست‌ناپذير است).

آیت‌الله عابدینی تصریح کرد: در این آیه خدای متعال از قسط و عدل سخن به میان آورده است، خدای متعال در این آیه نشان می‌دهد دار و ندارش را به میدان آورده تا مردم خودشان برای قسط و عدل قیام کنند، وقتی مردم می‌خواهند قیام کنند بزرگ‌ترین مانع و دشمن در مقابل قسط و عدل صهیونیست‌های رباخوار، مال‌پرست، انحصارطلب و خودخواه هستند.

امام جمعه قزوین یادآور شد: خدای متعال یهودی‌ها را بسیار حریص نسبت به مال دنیا معرفی کرده است، به گونه‌ای که می‌فرماید این‌ها مال‌پرست بوده و خیلی برای مال دنیا حریص هستند، خدای متعال در آیه 75 سوره آل‌عمران می‌فرماید «وَمِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ مَنْ إِنْ تَأْمَنْهُ بِقِنْطَارٍ يُؤَدِّهِ إِلَيْكَ وَمِنْهُمْ مَنْ إِنْ تَأْمَنْهُ بِدِينَارٍ لَا يُؤَدِّهِ إِلَيْكَ إِلَّا مَا دُمْتَ عَلَيْهِ قَائِمًا ذَلِكَ بِأَنَّهُمْ قَالُوا لَيْسَ عَلَيْنَا فِي الْأُمِّيِّينَ سَبِيلٌ وَيَقُولُونَ عَلَى اللَّهِ الْكَذِبَ وَهُمْ يَعْلَمُونَ».

وی اظهار کرد: یعنی (و از اهل کتاب کسی است که اگر او را بر مال فراوانی امین شماری، آن را به تو بازمی‌گرداند؛ و از آنان کسی است که اگر او را به یک دینار امین شماری، آن را به تو بازنمی‌گرداند، مگر آنکه همواره بالای سرش بایستی و مال خود را با سخت گیری از او بستانی. این به خاطر آن است که آنان گفتند: چون ما اهل کتابیم رعایت کردن حقوق غیر اهل کتاب بر عهده ما نیست، و در ضایع کردن حقوق دیگران گناه و عقوبتی نداریم و اینان در حالی که باطل بودن گفتار خود را می دانند بر خدا دروغ می‌بندند).

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین عنوان کرد: خدای متعال در این آیه می‌فرماید اگر کیسه‌های زر و سیم به گروهی از اهل کتاب به‌صورت امانت بسپاری، آن را به شما بازمی‌گردانند، گروه دیگری از اهل کتاب هم هستند که اگر یک دینار به آن‌ها امانت بدهی، آن را به شما برنمی‌گردانند، مگر اینکه بالای سر آن‌ها و مسلط بر آن‌ها باشی و آن را از آنان پس بگیری.

آیت‌الله عابدینی بیان کرد: در روایات آمده که این گروه دوم یهودی‌ها هستند و آن گروه اول مسیحی‌ها هستند، البته اینجا منظور یهودیان صهیونیست و مسیحیان معتقد هستند.

وی خاطرنشان کرد: حال که این یهودیان صهیونیست یک دینار را برنمی‌گردانند، آیا سرزمین‌های حاصلخیز و بنادر تجاری مرکز درآمدهای کلان اقتصادی را به صاحبان اصلی برمی‌گردانند؟ خیر، بنابراین فقط باید مسلط بر آن‌ها شوید و بالای سرشان باشید، آن‌ها باید موشک‌های ما و انهدام موقعیتشان را ببینند، خدای متعال به ما یاد می‌دهد این‌ها خیلی مال‌دوست هستند، اگر می‌خواهید آن‌ها را از جایشان بلند کنید باید مراکز تولید مال و ثروتشان را هدف قرار دهید.

امام جمعه قزوین تأکید کرد: خدای متعال راجع به یهودی‌ها می‌فرماید این‌ها خیلی به زندگی دنیا حریص هستند و می‌خواهند زنده بمانند، اکنون هم می‌بینیم که یهودی‌ها وقتی در لبنان با رزمندگان عزیز مقاومت درگیر می‌شوند، چه رفتاری دارند و جمعیت زیادی با پیشرفته‌ترین تانک‌ها و امکانات نظامی آمده‌اند، اما دائم با ذلت و شکست مواجه می‌شوند.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین تصریح کرد: خدای متعال می‌فرماید یهودیان خیلی جانشان را دوست دارند، گویا با این حرف می‌خواهد به ما بفهماند اگر می‌خواهید این‌ها را از جایشان بلند کنید باید جانشان را نشانه بگیرید و ببینند که جانشان از طرف شما در خطر است.

وی یادآور شد: یهودیان بسیار انحصارطلب هستند، نه فقط در مسائل دنیایی، حتی در مورد بهشت هم همین طور حرف می‌زنند و می‌گویند بهشت فقط متعلق به ماست و خدا بهشت را فقط برای ما آفریده است، در دنیا هم می‌گویند که خدا همه آدم‌ها را خلق کرده که در خدمت ما باشند، برای اینکه به این ایده برسند یک زمانی می‌شنیدیم که شعار «از نیل تا فرات» سر می‌دادند، بعدا طمعشان زیادتر شد و این انحصارطلبی را بین‌المللی کردند، البته این صدا از آمریکا بلند می‌شد اما در اصل صدای صهیونیست‌ها بود، آن‌ها شعار «نظم نوین جهانی» سر می‌دادند.

آیت‌الله عابدینی اظهار کرد: این‌ها وقتی چند سیلی در مقاومت 33 روزه و مقاومت‌های بعدی خوردند، کم‌کم حرفشان را پس گرفتند و عملا هم این پس گرفتن حرفشان را با دیوارکشی به دور خودشان نشان دادند، یعنی گویا گفتند ما غلط کردیم شعار از نیل تا فرات سر دادیم و غلط کردیم که بحث نظم نوین جهانی را مطرح کردیم.

امام جمعه قزوین عنوان کرد: الحمدلله دیوار دور آن‌ها هم شکسته شد و آن هیبت هم از میان رفت، این انحصارطلبی و نژادپرستی که یهودیان صهیونیست داشتند، نشان می‌دهد که ما باید این انحصار را بشکنیم، آن تبر نخست ابراهیمی شکست همان دیوار بود و ان‌شاءالله شاهد تبرهای بعدی خواهیم بود که بر پیکر آن‌ها فرود خواهد آمد.

وی بیان کرد: یک ویژگی دیگر یهودی‌ها این است که خدای متعال یهودیان منحرف را به حمار تشبیه می‌کند، خداوند در آیه 5 سوره جمعه می‌فرماید «مَثَلُ الَّذِينَ حُمِّلُوا التَّوْرَاةَ ثُمَّ لَمْ يَحْمِلُوهَا كَمَثَلِ الْحِمَارِ يَحْمِلُ أَسْفَارًا بِئْسَ مَثَلُ الْقَوْمِ الَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِ اللَّهِ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ»، یعنی (مثل كسانى كه عمل به تورات بر آنان بار شد و بدان مكلف گرديدند آنگاه آن را به كار نبستند همچون مثل خرى است كه كتاب‌هايى را برپشت مى‌‏كشد وه چه زشت است وصف آن قومى كه آيات خدا را به دروغ گرفتند و خدا مردم ستمگر را راه نمى‌نمايد).

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: خدای متعال در این آیه می‌فرماید آن‌هایی که حرف از تورات می‌زنند اما فهم و شعور توراتی ندارند، مانند چهارپایی هستند که بارش کتاب است، اما این چهارپا چه می‌داند کتاب چست؟

آیت‌الله عابدینی تأکید کرد: بنابراین در سوره مبارکه جمعه، یهودیان به حمار تشبیه شده‌اند، وقتی صحبت از حمار می‌شود از سفیه و بی‌خردی این‌ها سخن به میان می‌آید، یعنی این‌ها فهم ندارند و عاقل نیستند، خدای متعال در آیه 130 سوره بقره می‌فرماید «وَمَنْ يَرْغَبُ عَنْ مِلَّةِ إِبْرَاهِيمَ إِلَّا مَنْ سَفِهَ نَفْسَهُ وَلَقَدِ اصْطَفَيْنَاهُ فِي الدُّنْيَا وَإِنَّهُ فِي الْآخِرَةِ لَمِنَ الصَّالِحِينَ»، یعنی (و چه كسى جز آنكه به سبك ‏مغزى گرايد از آيين ابراهيم روى برمى‏‌تابد و ما او را در اين دنيا برگزيديم و البته در آخرت نيز از شايستگان خواهد بود).

وی تصریح کرد: خدای متعال در این آیه می‌فرماید چه کسانی از دین ابراهیمی روی برمی‌گردانند؟ یهودیان منحرف اعتقادی به موسی (ع) و تورات ندارند، چرا؟ چون سفیه و بی‌خرد هستند و مانند حمارند، این‌ها فقط اسم تورات را مطرح می‌کنند و اعتقادی به آن ندارند، چرا که سفها از دین روی بر می‌گردانند، هر  کس هر چقدر عاقل‌تر باشد، عظمت، زیبایی و جاذبه دین را بیشتر می‌فهمد و به دین روی می‌آورد.  

امام جمعه قزوین یادآور شد: خدای متعال می‌فرماید این سفها هستند که می‌گویند چرا مسلمان‌ها قبله‌شان را تغییر دادند؟ چه کسانی می‌گفتند چرا مسلمان‌ها قبله‌شان را تغییر دادند؟ این حرف‌ها را همین یهودی‌های منحرف می‌زدند، خدای متعال فرموده سفیهان از دین ابراهیمی روی برمی‌گردانند، بعد هم نشان می‌دهد سفیه همان یهودی‌ها هستند، البته ممکن است دیگرانی هم باشند که مثل یهودی‌ها سفیه هستند.  

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اظهار کرد: باز هم اگر بخواهیم از آن کد قرآنی که یهودی‌ها را به حمار تشبیه کرده، استفاده کنیم، باید بگوییم حمار وقتی صدا می‌کند فریادش بسیار بلند است، یعنی انکر‌الاصوات است، امروز هم در دنیا آوازه گوش‌خراش نفرت‌انگیز صهیونیست‌ها و رسانه‌های آنان پیچیده است.

وی افزود: خدای متعال در آیه 8 سوره صف می‌فرماید «يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ»، یعنی (مى‏‌خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند و حال آنكه خدا گر چه كافران را ناخوش افتد نور خود را كامل خواهد گردانيد)، بنابراین یهودیان می‌خواهند با این صدا بلند کردنشان، به صورت حمارگونه نور خدا را خاموش کنند، در حالی که خدا تصمیم گرفته نور خود را کامل کند.

آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: خدای متعال در آیه 50 سوره مدثر می‌فرماید «كَأَنَّهُمْ حُمُرٌ مُسْتَنْفِرَةٌ»، یعنی (گويى گورخرانى رميده‏‌اند)، خدای متعال در این آیه یهودیان را به حمارهای در حال فرار تشبیه می‌کند.

امام جمعه قزوین بیان کرد: سپس در آیه 51 سوره مدثر می‌فرماید «فَرَّتْ مِنْ قَسْوَرَةٍ»، یعنی (كه از مقابل شيرى فرار كرده‏‌اند)، یعنی این حمارها از شیرها فرار می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: در حقیقت این آیات به ما می‌فهمانند که صهیونیست‌ها مانند حمار هستند، اگر می‌خواهید از جایشان بلندشان کنید و آن‌ها را به زمین بکوبید و نابودشان کنید، تنها راهش این است که به این‌ها حمله کنید و در مقابلشان شیر باشید، مدارا کردن، سازش کردن و گفت‌وگو داشتن با این‌ها مطابق بسیاری از آیات قرآن هیچ گاه جواب نداده و در آینده نیز جواب نخواهد داد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین تأکید کرد: همان طور که آن‌ها با خشونت برخورد می‌کنند، ما هم باید مثل خودشان باشیم تا این جنایت‌کاران خون‌آشام را از جای غصبی‌شان بلند کنیم و آن‌ها را به زمین بکوبیم تا جهان رنگ و طعم آسایش و آرامش را ببیند، خدای متعال در آیه 194 سوره بقره می‌فرماید (پس هر كس بر شما تعدى كرد همان گونه كه بر شما تعدى كرده بر او تعدى كنيد و از خدا پروا بداريد و بدانيد كه خدا با تقواپيشگان است).

آیت‌الله عابدینی تصریح کرد: این روزها برخی در فضای مجازی مصراعی از حضرت حافظ را نقل می‌کنند که ایشان سروده است (با دوستان مروت، با دشمنان مدارا)، اما قطعا منظور حافظ دشمن صهیونیستی نبوده است، حافظ می‌خواهد بگوید اگر کسی در کوچه و خیابان یا در همسایگی و شراکت با شما خطایی کرد، با او مدارا کنید.

وی یادآور شد: استاد بزرگواری می‌فرمودند ما در نگاه به داخل باید با «دشمنی» بجنگیم، نه اینکه با دشمن بجنگیم، این معنای مدارا کردن است، در داخل باید با «عداوت» بجنگیم، نه اینکه با عدو بجنگیم، در خارج مسئله متفاوت است، در  خارج از مسائل دین، خارج از مرزهای کشور و خارج از جغرافیایی مقاومت اسلامی باید با دشمن بجنگیم.

امام جمعه قزوین اظهار کرد: خدای متعال در آیه 39 سوره انفال فرموده است «وَقَاتِلُوهُمْ حَتَّى لَا تَكُونَ فِتْنَةٌ وَيَكُونَ الدِّينُ كُلُّهُ لِلَّهِ فَإِنِ انْتَهَوْا فَإِنَّ اللَّهَ بِمَا يَعْمَلُونَ بَصِيرٌ»، یعنی (و ای مؤمنان با کافران بجنگید تا دیگر فتنه و فسادی نماند و آیین همه دین خدا گردد، و چنانچه دست از کفر کشیدند خدا به اعمالشان بیناست).

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین عنوان کرد: همچنین خدای متعال در آیه 217 سوره بقره می‌فرماید «وَالْفِتْنَةُ أَكْبَرُ مِنَ الْقَتْلِ»، و در آیه 191 سوره بقره می‌فرماید «وَالْفِتْنَةُ أَشَدُّ مِنَ الْقَتْلِ».

وی ادامه داد: شاید این سؤال در ذهن مخاطب شکل بگیرد که مگر از کشتار و قتل بالاتر هم چیزی داریم؟ اما وقتی فتنه آمریکایی-صهیونیستی داعش را در سوریه دیدیم فهمیدیم که وقتی فتنه به پا می‌شود خانه‌ها خراب می‌شوند، امنیت از بین می‌رود، نوامیس مردم به خطر می‌افتند، زیرساخت‌های اقتصادی به نابودی کشیده می‌شود، کشتار هم اتفاق می‌افتد، بنابراین کشتار یکی از موارد فتنه است و هم بزرگ‌تر و هم بدتر از قتل است.

آیت‌الله عابدینی بیان کرد: امروز همه مردم دنیا اعم از مسلمان و غیرمسلمان می‌دانند که صهیونیست به معنای فتنه است، امروز همه مردم دنیا فریادشان را علیه صهیونیست‌ها بلند کرده‌اند، ما به سراغ قرآن می‌رویم و می‌گوییم نسخه مقابله با فتنه چیست که ما به‌صورت سلیقه‌ای و مدارای سازشی با فتنه برخورد نکنیم؟

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: خدای متعال در پاسخ به این پرسش، آیه 39 سوره انفال را مطرح کرده و می‌فرماید «وَقَاتِلُوهُمْ حَتَّى لَا تَكُونَ فِتْنَةٌ وَيَكُونَ الدِّينُ كُلُّهُ لِلَّهِ فَإِنِ انْتَهَوْا فَإِنَّ اللَّهَ بِمَا يَعْمَلُونَ بَصِيرٌ»، یعنی (و ای مؤمنان با کافران بجنگید تا دیگر فتنه و فسادی نماند و آیین همه دین خدا گردد، و چنانچه دست از کفر کشیدند خدا به اعمالشان بیناست).

وی تأکید کرد: یک وقت این فتنه از میانمار و کشتن مردم مظلوم آنجا سر در می‌آورد، یک وقت فتنه به اختلافات و کشتار مردم یمن می‌انجامد، یک وقت این فتنه در عراق دنبال شده است، یک وقت آمریکایی‌ها، صهیونیست‌ها و انگلیسی‌ها فتنه داعش را به میان آوردند و به جان مردم انداختند، خداوند در آیه 39 سوره انفال می‌فرماید اگر می‌خواهید همه فتنه‌ها از ریشه بخشکند، نسخه قرآنی آن مدارا نیست، بلکه نسخه قرآنی آن انتقام و جدی گرفتن موضوع است.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین تصریح کرد: باز هم می‌توانیم از قرآن راهنمایی و نسخه برای خشکاندن ریشه فتنه بگیریم، ما وقتی صحبت از مدارا می‌کنیم، می‌گوییم مدارا مگر بدون مذاکره می‌شود؟ مدارا مگر بدون نشستن و صحبت کردن با همدیگر و لبخند زدن امکان‌پذیر است؟ مدارا این چیزهاست، اما باید به سراغ قرآن برویم، خدای متعال در آیه 105 سوره بقره می‌فرماید «مَا يَوَدُّ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ وَلَا الْمُشْرِكِينَ أَنْ يُنَزَّلَ عَلَيْكُمْ مِنْ خَيْرٍ مِنْ رَبِّكُمْ وَاللَّهُ يَخْتَصُّ بِرَحْمَتِهِ مَنْ يَشَاءُ وَاللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ».

آیت‌الله عابدینی یادآور شد: یعنی (نه كسانى كه از اهل كتاب كافر شده‏‌اند و نه مشركان هيچ كدام دوست نمى‌دارند خيرى از جانب پروردگارتان بر شما فرود آيد با آنكه خدا هر كه را خواهد به رحمت‏ خود اختصاص دهد و خدا داراى فزون‏بخشى عظيم است).

وی اظهار کرد: خدای متعال در این آیه از کافران سخن می‌گوید، این کافران اهل کتاب هستند، منظور از اهل کتاب اصولا یهودی‌ها هستند که کفر و نفاق می‌ورزند و خلاف آئین عیسی (ع) و موسی (ع) عمل می‌کنند، خداوند در این آیه می‌فرماید کافران اصلا دلشان نمی‌خواهد هیچ خیری به شما برسد، اگر خیر برسد چه اتفاقی می‌افتد؟

امام جمعه قزوین عنوان کرد: خدای متعال در آیات 118 و 119 سوره آل‌عمران می‌فرماید (ای كسانى كه ايمان آورده‏‌ايد از غير خودتان دوست و همراز مگيريد آنان از هيچ نابكارى در حق شما كوتاهى نمى‌ورزند آرزو دارند كه در رنج بيفتيد دشمنى از لحن و سخنشان آشكار است و آنچه سينه‏‌هايشان نهان مى‌دارد بزرگ‌تر است در حقيقت ما نشانه‏‌هاى دشمنى آنان را براى شما بيان كرديم اگر تعقل كنيد، هان شما كسانى هستيد كه آنان را دوست داريد و حال آنكه آنان شما را دوست ندارند و شما به همه كتاب‌هاى خدا ايمان داريد و چون با شما برخورد كنند مى‏‌گويند ايمان آورديم و چون با هم خلوت كنند از شدت خشم بر شما سر انگشتان خود را مى‏‌گزند بگو به خشم خود بميريد كه خداوند به راز درون سينه‏‌ها داناست).

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: خدای متعال در این آیات می‌فرماید اگر خیری به مسلمانان برسد، کافران ناراحت می‌شوند، و اگر شر و گرفتاری برای مسلمانان پیش بیاید کافران جشن می‌گیرند و خوشحال می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین ما با موجودات آدم‌نمایی طرف هستیم که خدای متعال آن‌ها را به حیوانات و حتی پست‌تر از حیوانات تشبیه کرده است، نسخه‌ای که خدا برای ما در مقابله با آن‌ها نوشته نسخه راهگشاست و نسخه‌ای است که پیروزی را به ارمغان می‌آورد، آن نسخه این است که فقط باید با این‌ها مبارزه کرد.

آیت‌الله عابدینی تأکید کرد: خدای متعال در آیه 120 سوره آل‌عمران می‌فرماید «إِنْ تَمْسَسْكُمْ حَسَنَةٌ تَسُؤْهُمْ وَإِنْ تُصِبْكُمْ سَيِّئَةٌ يَفْرَحُوا بِهَا وَإِنْ تَصْبِرُوا وَتَتَّقُوا لَا يَضُرُّكُمْ كَيْدُهُمْ شَيْئًا إِنَّ اللَّهَ بِمَا يَعْمَلُونَ مُحِيطٌ»، یعنی (اگر به شما خوشى رسد آنان را بدحال مى‌كند و اگر به شما گزندى رسد بدان شاد مى‌شوند و اگر صبر كنيد و پرهيزگارى نماييد نيرنگشان هيچ زيانى به شما نمى‌رساند يقينا خداوند به آنچه مى‌كنند احاطه دارد)، خدای متعال در این آیه می‌فرماید اگر اهل صبر و تقوا باشید، کید و نیرنگ دشمنان نمی‌تواند هیچ آسیبی به شما برساند.

امام جمعه قزوین تصریح کرد: امیرالمؤمنین (ع) فرموده است سنگ از هر کجا آمد، آن را به همان جا برگردانید؛ از هر کجا موشک آمد باید همان جا مورد اصابت موشک قرار بگیرد تا فتنه دفع شود.