امروز :
Skip to main content

امام جمعه قزوین در دیدار رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: پرونده‌های خودرویی گرفتاری بزرگی برای مردم درست کرده است و باید تلاش‌ کنیم فرایند رسیدگی‌ها با سرعت بیشتری انجام شود.

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در دیدار آقای ذبیح‌الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور اظهار کرد: خداوند در آیه 25 سوره حدید می فرماید «لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْط»، (همانا ما پیمبران خود را با ادلّه و معجزات فرستادیم و با ایشان کتاب و میزان عدل نازل کردیم تا مردم به راستی و عدالت گرایند).

وی تصریح کرد: خداوند نمی‌فرماید مردم را باید برای قسط و عدل وادار کرد، بلکه می‌فرماید اگر شما درست رفتار کنید، مردم خودشان برای تحقق قسط و عدل با شما همراه می‌شوند چرا که همه خواهان قسط و عدل هستند.

امام جمعه قزوین بیان کرد: زیرساخت عدالت، عبادت است چرا که خدایی که فرمود هر چه پیغمبر فرستادم و هر چه کتاب نازل کردم برای قسط است، در آیات بسیاری می‌فرماید اگر عبادت پا بگیرد، عدالت نیز پا می‌گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: همه عبادت‌ها باید به تقویت کرامت انسانی منتهی شود و اینکه خدا فرمود «وَلَقَد كَرَّمنَا بَنِي ءَادَم» یعنی انگار به همه مسئولان عالم می‌گوید این آدم‌هایی که شما می‌بینید را با کرامت خلق کرده‌ام و سرمایه عظیمی در اختیار آنهاست و شما بر روی آن سرمایه‌ها حساب باز کنید.

وی عنوان کرد: کرامت محصول تقوا، تقوا محصول عبادت، عبادت هم محصول عقیده است و اگر ما سرمایه‌گذاری‌های جدی کنیم تا مبانی اعتقادی مردم را محکم کنیم، عبادت جان بگیرد، مساجد آباد شود و جمعه و جماعت جان تازه بگیرد، کار شما نیز آسان‌تر می‌شود و شاهد نتایج مطلوب‌تری خواهیم بود و اگر این مبانی مورد توجه قرار نگیرد، آدمی موجودی سیری‌ناپذیر می‌شود.

آیت‌الله عابدینی اظها کرد: خیلی وقت‌ها می‌بینیم برخی پرونده‌ها سیل بنیان کنی می‌شوند که مردم و مجموعه‌های قضایی و دستگاه‌های مرتبط را درگیر می‌کند، همانند پرونده‌ یکی از شرکت‌های خودرویی در قزوین که در گذشته هشدارهای بسیار زیادی در خصوص فعالیت آن به مسئولان دادیم اما آنگونه که باید رسیدگی نشد و روز به روز پرونده آن مجموعه سنگین‌تر شد و جمعیت زیادی را با مشکل مواجه کرده است.

امام جمعه قزوین تأکید کرد: اگر کارها به موقع انجام بگیرد، مردم محصول آن را می‌بینند و شیرینی اجرای عدالت و مبارزه با فساد را نیز می‌چشند، حال اگر این موضوع را ترک فعل و یا تأخیر در انجام وظیفه بگذاریم، هر چه بوده گرفتاری بزرگی برای مردم درست کرده است و بسیار دردآور شده است و باید تلاش کنیم فرایند رسیدگی‌ها افزایش پیدا کند تا اعتماد عمومی احیا شود.

وی بیان کرد: اعتمادی که مردم به نظام دارند، مهمترین و قیمتی‌ترین سرمایه اجتماعی ماست، در فتنه‌ها اعتماد مردم نظام را حفظ می‌کند، در دفاع از کشور مؤثر است، در انتخابات اعتماد عمومی باعث می‌شود مردم به میدان بیایند و نباید این اعتماد لطمه و آسیب ببیند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: رهبر حکیم انقلاب می‌فرماید ما یک مثلث سه ضلعی داریم که از حق، عدل و قانون تشکیل شده است، خیلی وقت‌ها می‌گوییم مُرِّ قانون باید اجرا شود در حالی که خیلی جاها اگر حق و عدل نباشد، قانون به تنهایی به مشکل می خورد.

آیت‌الله عابدینی تصریح کرد: ریشه این کلام رهبری را می‌توان در سوره نساء پیدا کرد که خداوند می‌فرماید «إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُكُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا»، یعنی (خدا به شما فرمان مى‌دهد كه سپرده‌‏ها را به صاحبان آن‌ها رد كنيد).

وی عنوان کرد: در آیه 26 سوره ص هم فرموده «يَدَاوُۥدُ إِنَّا جَعَلنَكَ خَلِيفَة فِي ٱلأَرضِ فَٱحكُم بَينَ ٱلنَّاسِ بِٱلحَقِّ»، یعنی ([گفتيم] اى داود، همانا ما تو را در روى زمين جانشينى قرار داديم، بنابراين در ميان مردم به حق داورى كن). این آیات شریفه ریشه کلام رهبری است و باید این موارد را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم.