امروز :
Skip to main content

مدیرعامل خبرگزاری مهر با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه قزوین دیدار کرد.

رسانه‌ها همواره پای کار حق باشند

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در دیدار آقای محمدمهدی رحمتی مدیرعامل خبرگزاری مهر اظهار کرد: کلمه بیطرف در رسانه به معنای عدم وابستگی به جریانات و اشخاص است، وگرنه در حالت کلی هیچ کدام از ما نمی‌توانیم بی‌طرف باشیم و حتماً طرف حق هستیم و رسانه‌ها همواره باید کار حق باشند و وابسته به جناح‌ها و افراد نباشند.

وی ادامه داد: امام عسکری (ع) فرمودند هیچ آدم عزتمند، قدرتمند و آبرومندی حق را زمین نگذاشت، مگر اینکه خوار شد و هیچ آدم ضعیف و ناتوانی به حق نچسبید مگر اینکه به عزت رسید و خدا او را عزیز کرد؛ این قانون کار همه ماست، ما نباید حق را رها کنیم.

امام جمعه قزوین عنوان کرد: بعد از ائمه (ع) آدمی به عظمت امام خمینی (ره) پیدا نشده است که اینقدر حق‌گو باشد، پس از ایشان نیز رهبر حکیم انقلاب همواره جانب حق را نگه داشته‌اند، عظمت امام (ره) از کجا آمده است؟ این عظمت به این دلیل بوده که امام (ره) پای حق ایستادند.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: زمانی که کاپیتولاسیون مطرح شد، امام راحل همه آبروی خود را به میدان آورد تا آبروی مردم زیر پای آمریکایی‌ها قرار نگیرد، ایشان پای حق ایستاد و خدا هم به او عزت داد، در مقابل آن، کسانی را داشتیم که پای حق نایستادند و اکنون یادی از آن‌ها نمانده است.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین ما برای وابستگی به جریانات بیطرفیم، این کلام خیلی خوب است، باید سر همه زمین‌خواران و مفاسد از هر حزب و جناحی فریاد زد.

وی خاطرنشان کرد: خدای متعال در آیه 39 سوره احزاب می‌فرماید «الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَيَخْشَوْنَهُ وَلَا يَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ وَكَفَى بِاللَّهِ حَسِيبًا»، یعنی (این سنّت خداست در حق آنان که تبلیغ رسالت خدا کنند و از خدا می‌ترسند و از هیچ کس جز خدا نمی‌ترسند و خدا برای حساب به تنهایی کفایت می‌کند).

آیت‌الله عابدینی تأکید کرد: مطابق این آیه معلوم می‌شود ما باید برای خودمان رسالت تعریف کنیم و برویم ببینیم رسالت ما چیست؟ رهبر حکیم انقلاب کار ما را راحت کرده و بسیاری از رسالت‌هایی که ما داریم به زبان ایشان مکرر گفته می‌شود، ایشان بارها راجع به قرآن، جمعیت، عرصه‌های عدالتخواهی، حمایت از مستضعفان و بحث مقاومت اسلامی به‌صورت جدی سفارش کرده‌اند.

وی یادآور شد: یکی از طرح‌های خوبی که امسال مطرح شده است، طرح مسطورا است، این طرح بسیار مهم است، طرح مسطورا باید تیتر بزرگ تبلیغی ما باشد، این طرح بسیار کلیدی و بنیادین است؛ در این طرح، سطوح مختلف آدم‌ها دیده شده و مسائل اجرایی-کاربردی مطرح شده است، در این طرح قرار است معروف‌ترین و مشهورترین آیات تبدیل به فرهنگ زندگی مردم شود، این خیلی کار تماشایی و ارزشمندی است و بستر این کار در کشور وجود دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اظهار کرد: هر امام جماعتی باید چنین هنری را داشته باشد که آیات قرآن را تبدیل به فرهنگ زندگی مردم کند، باید دست ائمه جماعتی که ضعیف هستند را بگیریم و بلندشان کنیم، همه ائمه جماعات باید در این زمینه تقویت شوند، روحانیون باید استاد این دانشگاه باشند و توده‌های مردم در هر سنی دانشجویان این دانشگاه هستند، بی‌شک با این طرح پس از مدتی متقاضیان جلسات تفسیر، حفظ و محافل قرآنی افزایش پیدا می‌کند.

آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: رسول گرامی اسلام (ص) در خطبه شعبانیه فرمودند این ماهی سرشار از برکت، رحمت و مغفرت است، در قرآن آیه‌ای نداریم که خدا مستقیماً به ماه رمضان، ماه مبارک و برکت گفته باشد اما غیرمستقیم در آیه 3 سوره دخان این طور فرموده که ما قرآن را در شبی مبارک نازل کردیم، در سوره قدر نیز آمده ما قرآن را در شب قدر نازل کردیم.

وی بیان کرد: خدای متعال در آیه 185 سوره بقره فرموده قرآن در ماه رمضان نازل شده است، مطابق این آیه و آیات پیشین معلوم می‌شود لیله القدر در ماه مبارک رمضان است.

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: خدای متعال در سوره قدر فرموده لیله القدر از هزار ماه بالاتر است، خداوند درباره قرآن نیز فرموده این ذکر مبارک است.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین تأکید کرد: در روایات آمده سال انسانی ما با لیله القدر شروع می‌شود و با لیله القدر تمام می‌شود، لذا گفته شده در شب قدر ضمن ارتباط با خدا، بررسی پرونده سال گذشته و برنامه‌ریزی برای سال آینده را داشته باشیم.

وی تصریح کرد: رسول خدا (ص) فرمودند شما را به قرآن سفارش می‌کنم، قرآن را امام و قائد خود قرار دهید.

امام جمعه قزوین اظهار کرد: ان‌شاءالله خداوند به برکات کار شما بیفزاید، در بیان و قلم شهید مطهری برکت وجود داشت که تا این اندازه تأثیرگذار بود، رهبر حکیم انقلاب با برکت دارند کشور را اداره می‌کنند، مطابق آیات قرآن کار با برکت مثل دانه‌ای است که می‌کاریم و هفت خوشه می‌زند و هر خوشه صد دانه دارد، این تفسیر کلمه برکت است.