دفاع رئیسجمهور فرانسه از توهین به پیامبر(ص) مصداق بیخردی است/ معنای استکبارستیزی در پایههای ابتدایی برای دانشآموزان تبیین شود / نیازمند تربیت انسانی در مدارس هستیم که در عالم سیاست به مزدوری دشمن گرفتار نیاید
نماینده ولیفقیه در استان قزوین گفت: حرکت رئیس جمهور فرانسه را نمیتوان به بی دینی او نسبت داد، چراکه بی دینهای بسیاری هستند که به شخصیت پیامبر گرامی اسلام میرسند، تعظیم میکنند اما آن شخصی که به این شکل برخورد کرده فقط بیخردی کرده است.
آیتالله عبدالکریم عابدینی در نشست با مسئولین بسیج دانش آموزی استان قزوین که به مناسبت سالگرد شهادت شهید فهمیده برگزار شد، ضمن تبریک هفته بسیج دانش آموزی، با اشاره به توهین رئیس جمهور فرانسه به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) اظهار کرد: رئیس جمهور فرانسه به بی خردی محکوم است، چراکه وارد ماجرایی شده که نه برای خودش، نه برای ملت و دولت فرانسه و حتی اروپا هم جز ضرر فایده ای نداشته و فقط نفرت آفرینی کرده است.
امام جمعه قزوین در ادامه افزود: در واقع رئیس جمهور فرانسه با این حرکت، جهان را علیه خودش بسیج کرد، رسول گرامی اسلام(ص) نه تنها میان مسلمانان محبوبترین است بلکه در میان پیروان کتابهای آسمانی و جامعه مسیحیت و ملتهای آزاده دنیا و خردمندان عالم جایگاه ویژهای دارد.
وی ادامه داد: حتی کسانی که مسلمان نیستند برای رسول اکرم(ص) سر تعظیم فرود میآورند لذا وقتی فردی بخواهد به ساحت مقدس کسی که در چنین موقعیت درخشانی و در قلوب همه اهل عالم جای گرفته است؛ اهانت کند، نهایت بیخردی را مرتکب شده است.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین بیان کرد: حرکت رئیس جمهور فرانسه را نمیتوان به بی دینی او نسبت داد، چراکه بی دینهای بسیاری هستند که به شخصیت پیامبر گرامی اسلام(ص) میرسند، تعظیم میکنند اما آن شخصی که به این شکل برخورد کرده فقط بیخردی کرده است.
آیت الله عابدینی اذعان کرد: خدای متعال در قرآن میفرماید، چه کسی از آیین ابراهیمیان روی برمیگرداند جز اینکه این انسان، سفیه یا بیخرد باشد؟ این حرکت رئیس جمهور فرانسه در همین آیه میگنجد.
وی ادامه داد: رییس جمهور فرانسه نمیتواند پیرو هیچ آیینی باشد و جا دارد که بزرگان کلیسای مسیحیت این انسان بیخرد را تکفیر کنند که اینگونه به عزت و آبروی مسیحیت لطمه وارد کرده است؛ ما برای مسیحیت احترام قائل هستیم چراکه یقین داریم روزی فرا میرسد که مسیحیون با اسلام آشنا شده و به اسلام میپیوندند.
امام جمعه قزوین با اشاره به یکی از بزرگان کلیسای مسیحیت گفت: طی چندماهه اخیر یکی از مسیحیان با عصبانیت تحلیل کرده بود که طولی نخواهد کشید که اروپا به تصرف اسلام درخواهد آمد و فرزندان ما مسلمان خواهند شد که بعد از این تحلیل کلیسایی، به تدریج پای رییس جمهور فرانسه به مقابله با اسلام باز شد و براساس آن تحلیل، این توهینها را آزادی بیان دانست.
آیت الله عابدینی در ادامه سخنانش با اشاره به وقایع سال ۵۶ بیان کرد: توهین به امام خمینی(ره) در سال ۵۶ موجب قیام طلاب و فعالان و دانش آموزان شد که در پی چاپ مقالهای در روزنامه اطلاعات آن زمان رخ داد که به امام توهین شد و کسانی که به امام توهین کرده بودند نفهمیدند که در حال کندن گور خودشان هستند چراکه اگر آن توهین نمیشد شاید هنوز سایه شوم شاهنشاهی در کشور ما حاکم بود؛ لذا امیدواریم که این اهانت رییس جمهور فرانسه یا بساطش را برچیند یا بر برچیده شدن بساط ظلم و طاغوت و جسارت و بی فرهنگی و بی ادبی تسری بخشد.
وی با اشاره به آغاز هفته وحدت اظهار کرد: ما هیچ گاه به وحدت بی بند و بار و بی در و پیکری اعتقاد نداشته ایم و قرآن کریم در هیچ کجا ما را دعوت به وحدت نکرده بلکه دعوت به ایجاد زیرساختهای درست وحدت کرده است که به ریسمان خدا که همان قرآن است، چنگ بزنید.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین افزود: پیامبر اکرم (ص)، امیرالمومنین(ع)، فاطمه زهرا(س) و ولایت اهل بیت(ع) حبل الله هستند، زمانی که با این رویکرد دور هم جمع شویم وحدت انجام شده است، لذا وحدت باید ریشه در توحید داشته باشد و اگر تحکیم وحدت به توحید و حکمت وصل شود، بسیار ارزشمند و قابل اعتماد و اتکا خواهد بود.
امامجمعه قزوین گفت: باید بدانیم که دین و دنیا، دیانت و سیاست تفکیک ناپذیرند؛ اگر ما دین را داشته باشیم دانش را در حد اعلا و سالم خواهیم داشت که این دانش حکیم پرور و تعالی بخش انسانیت خواهد بود.
وی عنوان کرد: کشورهای غربی دانش را از دانشمندان ما فراگرفتند و سپس با فرهنگ خودشان و نگاه مادی گرایی انگاشتند و با کلی تغییرات در اوضاع و احوالات آن، دوباره به کشور ما بازگرداندند؛ ما که مهد دانش بودیم قرار نیست دیگران برای ما نسخه بنویسند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین عنوان کرد: دبستان در ادبیات ما ریشه در ادبستان دارد، یعنی جایی است که دانش آموز آداب و رسوم زندگی را فرامیگیرد، اگر ما دین و دیانت و سیاست را با هم یکی دانستیم، آن وقت میدانیم که در ادبستان باید انسانی را پرورش دهیم که در عالم سیاست به خیانت و ساده لوحی کشیده نشود و به مزدوری دشمن گرفتار نیاید.
وی تصریح کرد: در ادبستان باید آداب زندگی و رفتار با خانواده و احترام به والدین و افراد کوچکتر از خود را فراگیریم و راه تفکیک ولایت خدا و شیطان را بیاموزیم.
امام جمعه قزوین با اشاره به توام بودن دیانت و سیاست گفت: اگر در شرایط امروز جامعه و کشور ما دانش آموزی به این آگاهی نرسیده باشد که اقتدار موشکی ما ضرورت و اوجب واجبات است و عزت و اقتدار ما به میزانی مهم است که صنایع دفاعی و موشکی ما از اوجب واجبات در این عصر و زمان است.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین ابراز کرد: دانش آموز از اول دبستان باید با عوامل اقتدار کشورش آشنا شود و ادبستان با استکبارستیزی گره بخورد و دانش آموز بداند که خدا دوست ندارد کافران بر مسلمانان مسلط باشند. معنای استکبارستیزی باید به تدریج از پایههای ابتدایی مدرسه برای دانش آموزی جا بیافتد تا دانش آموز با این آموزههای معنوی و الهی رشد کند و بداند در همه عرصههای علمی باید مستقل باشیم.
وی تصریح کرد: بحث استقلال کشور ما فقط این نیست که مرزها را حفظ کنیم، بلکه باید در تمام شعب علمی، پزشکی و فناوریهای مختلف یکه تاز باشیم و در رفع نیازهای گوناگون مردم نیز این استقلال حفظ شود.
آیت الله عابدینی در پایان با اشاره به آیاتی از قرآن کریم گفت: خدا در آیه ۱۱۳ سوره نساء به پیامبر(ص) میگوید من چیزهایی را به تو یاد دادم که هیچ گاه نمیتوانستی فراگیری و همچنین در آیه ۱۵۱ سوره بقره به ما میگوید، این پیامبر به شما چیزهای میآموزد که اگر یاد ندهد ما هیچ گاه به آن آموزهها نخواهیم رسید؛ این آیات در واقع افکار مسموم امثال سروش را رد میکند که قرآن را تجربه نبوی دانستند در حالیکه خود پیامبر(ص) میفرمایند؛ که اگر خدا این آموزهها را به من نمیآموخت من آنها را نمیدانستم.