امروز :
Skip to main content

 

 

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت: بی‌توجهی به معارف الهی، ساختمان اقتصاد مقاومتی را فرو می‌ریزد و مباحثی مانند «ربا» و «حرام» با فرهنگ اقتصاد مقاومتی همخوانی ندارند و در حقیقت ضایع کننده اقتصاد هستند.

 

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در جلسه شورای اداری استان و امام جمعه قزوین که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، گزارش جمعی از مدیرانِ مرتبط با اقتصاد مقاومتی را امیدوار کننده دانست و اظهار کرد: زمانی که اسلام به مردم ایران عرضه شد، با کمک اسلام موانع پیشرفت از سر راه مردم برداشته شد و در حقیقت هنر، دانش، تجربه و پیشینه متمدنانه مردم ایران، مانند ظرفی شد که زیبایی‌ها و عظمت اسلام در آن قرار گرفت.

 

وی در این خصوص ادامه داد: این محتوا و موهبت الهی که در قلبِ هنر، تجربه و توانمندی مردم ایران قرار گرفت، هم به این ظرف اعتبار بخشید و هم آن را در مسیر خدمتی بلندی قرار داد.

 

امام‌جمعه قزوین خاطرنشان کرد: خداوند خطاب به پیامبر (ص) فرمود: ما به تو چیزهایی آموزش دادیم که اگر ما به تو یاد نمی‌دادیم تو آنی نبودی که آن‌ها را بیاموزی و در جای دیگر خطاب به مردم می‌فرماید: پیغمبر چیزهایی به شما یاد داده که اگر از او یاد نمی‌گرفتید شما آن‌کسی نبودید که به آن چیزها برسید.

 

 

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین یادآور شد: اگر مجتمعات انسانی اهل ایمان شوند و تقوا پیشه کنند، خداوند برکاتش را به روی آن‌ها می‌گشاید، به‌طوری که در محاسبات بشر نمی‌آید و علم از محاسبه آن عاجز می‌ماند.

 

وی گفت: خداوند مالک زمین و آسمان و صاحب خزائن آسمان‌ها و زمین است و کلیدهای گشایش آسمان و زمین در اختیار اوست، چنین خدایی عالمی را می‌سازد که پیشرفت‌های علمی هیچ‌گاه به آن نمی‌رسند، مگر این‌که با ایمان همراه شوند.

 

آیت‌الله عابدینی با تأکید بر این‌که در اقتصاد مقاومتی، ربا و حرام را ضایع کننده اقتصاد می‌دانیم، اضافه کرد: باید در اقتصاد مقاومتی نگاهمان به این سمت و سو باشد که تقوا و ایمان را در فعالیت‌ها مدنظر قرار دهیم و نگاه قرض‌الحسنه را احیا کنیم؛ اگر به این سمت برویم به نتایج مطلوبی می‌رسیم و خداوند چنین جامعه‌ای را با برکت همراه خواهد کرد.

 

 

امام‌جمعه قزوین افزود: خدای متعال قرض‌الحسنه را تشویق می‌کند و می‌فرماید کسانی که قرض‌الحسنه را مورد توجه قرار می‌دهند، مالشان دو تا ده برابر افزایش می‌یابد و این میزان افزایش بستگی به اخلاص انسان‌ها دارد.

 

وی با تأکید بر این‌که باید نگاه‌های زیرساختی اقتصاد مقاومتی در دین، مورد توجه قرار گیرند، بیان کرد: بی‌توجهی به معارف الهی، ساختمان اقتصاد مقاومتی را فرو می‌ریزد و مباحثی مانند ربا و حرام با فرهنگ اقتصاد مقاومتی همخوانی ندارد.

 

 

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اظهار کرد: همان‌گونه که شاخ و برگ‌های درخت را هرس می‌کنیم و این کار موجب رشد، نمو و ثمردهی بیشتر درختان می‌شود، اقتصاد کشور را نیز باد هرس کنیم و آن را از ظلم، حرام و ربا پاک‌سازی نماییم تا با رشد اقتصادیِ همراه با برکت دست پیدا کنیم.

 

آیت‌الله عابدینی تصریح کرد: اقتصاد از ریشه قصد، و به معنای هوشمندانه عمل کردن است؛ باید کارهایی که انجام می‌دهیم بر اساس نیازهایمان اولویت‌بندی شوند تا با برنامه‌ریزی صحیح، مرتکب کارهای غیراصولی نشویم.