امروز :
Skip to main content


امام جمعه قزوین در جلسه شورای آموزش و پرورش گفت: معلمان یعنی رزمندگان میدانی که برای تقویت و نورانی کردن عقل‌ها و تواناکردن اراده‌ها به میدان آمده اند. یکی از بزرگترین مدرسه‌های آفرینش برای این امر مهم ماه مبارک رمضان است. مسئله دعا، انس با قرآن، پرورش انسان‌های باعظمت و باکرامت در ماه رمضان محقق می‌شود.

آیت الله عبدالکریم عابدینی در اولین جلسه شورای آموزش و پرورش در سال جاری با عرض تبریک ورود به ماه رمضان المبارک اظهار کرد: از خدای متعال ملتمسانه می‌خواهیم که ما را جزو دانش آموزان، دانشجویان و پناهجویان ماه مبارک رمضان بپذیرد.

امام جمعه قزوین افزود: ماه رمضان دانشگاهی است که همه چیز ما را تغییر می‌دهد، اعتقادات ما را مستحکم می‌کند، قلب‌های ما را در عبادت به سمت اخلاص تعالی می‌بخشد، نورانیت تقوا را در جان ما تقویت کرده و چراغ تقوا در وجود اهالی ماه مبارک رمضان برافروخته می‌کند.

وی اذعان کرد: خدای متعال در دعوت به روزه داری، یک دعوت عمومی نداشته بلکه برای تک تک ما دعوتنامه فرستاده است، این موضوع را از آنجایی می‌تواند فهمید که هرکدام از ما اگر یک روز از این ماه مبارک را به هر دلیلی روزه نگرفتیم خدای متعال از ما می‌خواهد که این روز را جبران کنیم.َ

آیت الله عابدینی ادامه داد: خدای متعال هدفگذاری‌های فراوانی را در ماه رمضان برای ما درنظر گرفته است، یکی از این هدف‌گذاری‌ها تقواست. تقوا یعنی چیزی که تمام آموزش و پرورش برای ساختن کشور و جهانی عاری از ظلم و بی عدالتی و پرورش دادن جوانمردانی که هرکدام از آنها می‌توانند تامین کننده امنیت و سلامت و اقتصاد جامعه بشری باشند، دنبال می‌کند.

امام‌جمعه قزوین عنوان کرد: تمام زحمات همه عزیزان آموزش و پرورش در دوکلمه داناکردن عقل مردم و تواناکردن اراده آنها خلاصه می‌شود، این هر دو از آثار برجسته تقواست. زمانی که تقوا را در آیات و روایات بررسی می‌کنیم، آثار مهم تقوا، دانایی عقل و تواناکردن اراده است، هرچه ما در دنیا گرفتاری و بیچارگی می‌بینم برای عقل‌های تاریک و اراده‌های ضعیف است.

 



وی ابراز کرد: معلمان یعنی رزمندگان میدانی که برای تقویت و نورانی کردن عقل‌ها و تواناکردن اراده‌ها به میدان آمده اند. یکی از بزرگترین مدرسه‌های آفرینش برای این امر مهم ماه مبارک رمضان است. مسئله دعا، انس با قرآن، پرورش انسان‌های باعظمت و باکرامت در ماه رمضان محقق می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین عنوان کرد: اگر در ماه رمضان انس با قرآن در ما شکل نگیرد ما دانش آموز رفوزه ماه رمضان هستیم، اگر این ماه سپری شود و تقوا را تحصیل نکرده و درون خود را نورانی نکنیم، نمی‌توانیم در نماز عید فطر از خدای متعال به واسطه تحصیل تقوا و معرفت تشکر و قدردانی کنیم.

آیت الله عابدینی با بیان اینکه معلمان وظایف سنگینی در انتقال حقایق دینی به فررندان ما دارند، گفت: دل‌های فرزندان ما مستعد پذیرش حقایق قرآنی و دینی است که در این مسیر معلمان نقش ارزنده ای دارند. امیدوارم همه معلمان در ایفای این رسالت مهم یعنی رمضان شناسی و فرصت شناسی و استفاده از امکانات معنوی این ماه به خوبی عمل کنند.

وی تصریح کرد: در شرایط فعلی که بیماری کرونا شیوع پیدا کرده و محافل دینی و قرآنی و مساجد و امامزاده‌ها به خوبی در فضای ماه رمضان دیده نمی‌شوند، باید آسیب‌های دینی و معنوی و فرهنگی که از موضوع کرونا آسیب دیده است را شناسایی کرده و مدنظر قرار دهیم.

امام جمعه قزوین با توجه به درپیش بودن روز کارگر و تبریک این روز، اذعان کرد: قزوین، یک استان کارگری و کشاورزی به حساب می‌آید و کارگران زیادی در قزوین وجود دارند که با رنج و زحمت معیشت خود و دیگران را تامین می‌کنند، روز کارگر را به همه این عزیزان تبریک می‌گوییم و امیدواریم با همت بیشتری بتوانیم مشکلات کارگری را حل کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین تاکید کرد: مسئولان استان برای حل مشکلات کارگری پیشتاز هستند، اما درخواست ما این است که مسئولان ما این همت را جهادی کنند تا این قشر استرس و ناامنی معیشتی را در زندگی خود نداشته باشند.

 



وی با بیان تبریک هفته معلم ابراز کرد: برخی از گویندگان و نویسندگان و کسانی که در عرصه فکر و اندیشه خدمات رسانی کرده اند شاید فکر ما را تسخیر کنند اما توانایی قانع کردن دل ما را ندارند. در مقابل افراد دیگری هستند که صحبت‌هایشان دلنشین است اما نمی‌توانند پاسخ‌های عقل ما را بدهند. وقتی سراغ شهید مطهری می‌رویم، می‌بینیم که اندیشه و معارف و سخنانش به گونه ای بیان شده که هم عقل تسلیم شده و هم دل راضی می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: هرکس خوشه چین معارف این حکیم بزرگوار یعنی شهید مطهری باشد این حقیقت را به خوبی درک کرده است که می‌تواند دل و عقلش تسلیم معارف الهی گردد.

آیت الله عابدینی در ادامه ابراز کرد: از دکتر نامدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین و همکاران وی در حوزه درمان و جهادگران سلامت که مخلصانه در دوران شیوع بیماری کرونا به میدان آمدند و خطرها را پذیرفتند و به مردم خدمت کردند، تشکر و قدردانی می‌کنم.

امام جمعه قزوین با اشاره به زحمات گروه‌های مردمی و جهادی در مقابله با کرونا گفت: همچنین قدردان فعالان و جهادگران عرصه مواسات هستیم. بسیاری در عرصه مواسات مردانه به میدان آمدند، مواسات هم به معنای پرداخت یک صدقه یا انفاق کوچک نیست بلکه مواسات یعنی اقدامی که از سوی انصار برای مهاجرین در زمان پیامبر اسلام انجام گرفت و بخش بزرگی از زندگی خود را در اختیار آنها قرار دادند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین در پایان عنوان کرد: در خصوص آسیب‌های حوزه آموزشی، باید هم از فرصت فضای مجازی به بهترین نحو استفاده کنیم و هم آفت‌های آن را به خوبی شناخته و این موارد را مدیریت کنیم. البته در بسیاری از نقاط استان برخی خانواده‌ها امکان بهره گیری از فضای مجازی و گوشی هوشمند را ندارند که برای این موضوع نیز باید تدبیری اندیشیده شود.