امروز :
Skip to main content

 

 

امام جمعه قزوین در پادگان شهدای جوادنیا گفت: این وعده الهی است که کافران از اهل کتاب و غیر اهل کتاب نمی‌خواهند ذره‌ای خیر به مسلمانان و مؤمنان برسد.

 

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در پادگان آموزشی شهدای جوادنیا اظهار کرد: بخش زیادی از آیات قرآن کریم به دشمن شناسی پرداخته است و خدای متعال، شیطان را دشمن اصلی انسان‌ها معرفی کرده است.

 

وی ادامه داد: خدا شیطان را دشمن مؤمنین معرفی کرده است و در عین حال، دشمنی شیطان را فرصتی برای ما می‌داند، اگر دشمنی او را جدی بگیریم.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: خداوند منافقین و استکبار جهانی را مصداق شیطان معرفی کرده است که اگر خیری برای مسلمانان پیش بیاید، موجب ناراحتی آنها می‌شود و اگر آسیبی به مسلمین برسد، آنها خوشحال می‌شوند.

 

 

امام جمعه قزوین افزود: دشمنان وقتی در مقابل شما به نتیجه نمی‌رسند و نمی‌توانند بر شما مسلّط شوند، به شدّت عصبانی می‌شوند، خداوند می‌گوید در این شرایط به آنها بگویید از عصبانیت بمیرید.

 

وی یادآور شد: قرآن تأکید می‌کند، کافران هیچگاه دلشان نمی‌خواهد کوچک‌ترین خیری به شما برسد و امروز باید به این آیه شریفه در مواجهه با کشورهای استکباری که پیشنهاد مذاکره می‌دهند، توجه ویژه کرد و هرگز نباید به آنها دل بست.

 

آیت‌الله عابدینی با اشاره به قدرت نظامی حزب‌الله لبنان، بیان کرد: کشور لبنان که زمانی از سوی صهیونیست‌ها مدام مورد هجوم و تهدید قرار می‌گرفت، به برکت رهبری سید حسن نصرالله به یک قدرت نظامی در منطقه تبدیل شده است و این مهم به برکت عمل به آیات قرآن و عدم اعتماد به دشمنان به دست آمده است.

 

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین افزود: امام خمینی (ره) درس نظامی نخوانده بود اما به خاطر خدا فریاد برآورد، دشمن را شناخت و دریافت که باید در مقابل دشمنان با قدرت وارد شویم و این رمز موفقیت ایشان بود.

 

وی با بیان اینکه انسان با تقوا می‌تواند دشمن‌شناس شود، اظهار کرد: با سیاست‌مداری نمی‌توانیم دشمن‌شناس شویم. قرآن می‌گوید اگر اهل تقوا شوید و ایمانتان قوی شود، به فرقان که همان قدرت تشخیص خوبی از بدی است، می‌رسید.

 

امام جمعه قزوین تصریح کرد: خداوند می‌فرماید آنها که اهل تقوا هستند و همه کارهایشان را با خواست خدا هماهنگ می‌کنند، هیچ شیطانی نمی‌تواند بر آنها اثر بگذارد چرا که به واسطه تقوا صاحب بصیرت شده‌اند.