عملکرد مربیان عقیدتی-سیاسی از جنس معلمی انبیاست/ کتب شهید مطهری معجونی از عقل و معرفت دینی است/ آیتالله اشکوری در دوران حیاتش مورد ظلم قدرتطلبان قرار گرفت
نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: زمانی که آثار شهید مطهری را مطالعه میکنیم، متوجه میشویم که کلام ایشان معجونی از فلسفه و استدلال و عقلانیت و معرفت و نگاه عرفانی است و علت نفوذ این شهید بزرگوار در دلها و نفوذ کلامش همین جامع بودن ویژگیهای سخنانش است.
آیتالله عبدالکریم عابدینی در دیدار مربیان عقیدتی-سیاسی سپاه صاحب الامر (عج) به مناسبت هفته عقیدتی-سیاسی با عرض تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد منجی عالم بشریت اظهار کرد: روز پاسدار را به صورت ویژه به همه شما عزیزان تبریک میگوییم به خصوص در سال جاری که دشمن نشان داد که تحمل حضور و وجود نیروهای سپاه پاسداران را ندارد، ملت ایران و همه متدینین برای حمایت از سپاه به پا خواستند و این حماقت دشمنان انقلاب اسلامی ایران را نشان میدهد.
امام جمعه قزوین در ادامه افزود: خدای متعال در عرصههای مختلف اراده خود را از طریق دشمنان دین محقق میکند، خدای متعال زمانی قایق حضرت موسی را در سن نوزادی از طریق رودی به سوی قصر فرعون روانه میکند تا دشمن دین خدا خادم پیامبرش شود، بعد همین نوزاد در بزرگسالی عامل نابودی فرعون میشود. با این اقدام دشمنان، خدای متعال میخواست که ما بیشتر قدردان نهاد انقلابی سپاه پاسداران باشیم.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین با اشاره به انتخاب سرلشکر سلامی به فرماندهی سپاه پاسداران ابراز کرد: سرلشکر سلامی شخصیتی انقلابی، نظامی و ایمانی است که انتخاب وی را از سوی رهبر معظم انقلاب و همچنین انتصاب سردار گرانقدر سرلشکر جعفری به قرارگاه فرهنگی سپاه پاسداران را تبریک عرض میکنیم.
وی گفت: روز گذشته شاهد درگذشت عالم فرهیخته آیت الله اشکوری بودیم، شخصیتی که سالهای عمر پربرکت خود را در عرصههای انقلابی و تبلیغ و حوزههای علمیه و بین المللی و تربیت طلاب گذراند که از خدای متعال درخواست علو درجات را برای ایشان داریم. این شخصیت بزرگوار بسیار مورد بی مهری قدرت طلبان قرار گرفت و بسیار مظلوم واقع شد.
آیتالله عابدینی با بیان اینکه همه ما از فیض معلمی شهید مطهری بهرههای مستقیم و غیرمستقیم زیادی برده ایم، عنوان کرد: امروز منبرها و کتب و دروس زیادی که ما از آنها بهره مند میشویم ریشه در تفکر و کتب شهید مطهری دارد، بنابراین این شخصیت بزرگوار حق معلمی بر گردن همه اقشار جامعه دارد.
امام جمعه قزوین با اشاره به ویژگیهای اخلاقی شهید مطهری ابراز کرد: اگر اندیشمندان را به سه دسته تقسیم کنیم، دسته اول حرف دل را بیان کرده و معنوی صحبت میکنند و صحبتهای آنها جذاب و شیرین است. دسته دوم دارای صحبتهای منطقی هستند و براساس فلسفه و حکمت و برهان و علت و معلول با ما سخن میگویند و طیف سوم معجونی از دو دسته هستند.
وی ابراز کرد: سخنی که فقط از دل گفته میشود نمیتواند پاسخی برای سوالات عقلانی داشته باشد، سخنان فلسفی و استدلالی نیز عقل را مجاب میکند اما دل به این دلایل راضی نمیشود، زمانی که آثار شهید مطهری را مطالعه میکنیم، شاهدیم که هم عقل ما را قانع کرده و هم دل ما را از لحاظ معرفت و نگاه عرفانی راضی میکند.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین با طرح این سوال که علت محبوبیت شخصیتهای بزرگ همچون امام راحل و شهید مطهری چه بود؟ ادامه داد: این شخصیتها به دنبال نفوذ در دلهای مردم و شهرت طلبی نبودند بلکه به دنبال بندگی خدا بودند و با ایمان و اعتقاد و عمل صالح در مسیر ترویج و تبلیغ دین قرار گرفتند و خدای متعال آنها را به دلیل اخلاص و عمل صالحش در دلها نفوذ داد.
آیتالله عابدینی تصریح کرد: زمانی که شما به عنوان پاسداران و مربیان عقیدتی سیاسی جایگاه حفظ انقلاب و آرمانها و دستاوردهای آن را دارید، سبقه معلمی برخاسته از دین را حفظ میکنید و این نوع معلمی با معلمان عمومی در سطح جامعه متفاوت و از سنخ معلمی شهید مطهری و معلمی انبیاء(ع)و اولیا و ائمه(ع) است.
وی اذعان کرد: شخصیتهایی که از سنخ معلمی انبیا و ائمه هستند سخنانشان بر دل مینشیند، زیرا ریشه معلمی آنها از جانب خداست و اگر مردم با دین و اعتقاد بزرگ نشوند و رشد نکنند سلاحها و جنایتهای آنها بزرگ خواهد شد هرچقدر عقل شکوفاتر شود، دلبستگی انسانها به دل افزایش خواهد یافت.
امام جمعه قزوین ابراز کرد: خداوند در قرآن میفرماید ای پیامبر! خدا به تو چیزهایی آموزش داد که اگر از آنها بی بهره بودی، امروز دارای این شخصیت و جایگاه نبودی زیرا این علوم، اسرار الهی است. همچنین در سوره بقره خداوند میفرماید پیامبر به شما مسائلی را میآموزد که اگر پیغمبر آنها را آموزش نداده بود شما توان یادگیری و فراگیری آنها را نداشتید.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین گفت: شما مربیان عقیدتی سیاسی در جایگاه معلمی در شرایطی که فضای مجازی همه را درگیر خود کرده است نباید ارزش و جایگاه کلاس درس و مدرسه و منبر را فراموش کنید و آنها را کنار بگذارید.
وی در پایان ابراز کرد: امام رضا(ع) میفرمایند، «رحمت خدا شامل حال کسی است که امر ما را زنده کند، یعنی علوم ما را بیاموزد و آن را به دیگران آموزش دهد اگر مردم شیرینی و زیبایی و حلاوت کلام ما را ببینند به سمت دین جذب میشوند.» یعنی باید دغدغه دین داشته باشیم و دین را احیا کنیم نباید درگیریهای مردم به فضای مجازی ما را از تبلیغ دین و احکام و عرفان دینی دور کند.