امروز :
Skip to main content

 

نماینده ولی فقیه در استان در آئین نکوداشت مقام معلم گفت: در نظام الهی و دینی معلم باید آزادگی و حریت داشته و صاحب فکر و اراده باشد.

 

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در آئین نکوداشت مقام معلم به معیارهای معلم از نگاه دینی و الهی پرداخت و اظهار کرد: به هر میزانی که در پیشگاه خداوند خشیت داریم، به همان اندازه از مقام و جایگاه معلمی برخورداریم.

 

وی تصریح کرد: کسانی که مبلغ رسالت‌های الهی هستند و همه هنر، توان و استعدادشان را در مسیر دیده شدن رسالت‌های الهی به کار می‌گیرند، معلمان حقیقی هستند.

 

 

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: کسانی که خود را برای شعائر الهی و دیده شدن آرمان‌های الهی و ارزش‌های خدایی وقف می‌کنند، دارای معیارهای معلمی از نگاه دین هستند و خداوند معلمی آنها را تأیید می‌کند.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: کسانی که در مقابل اندیشه‌های غربی که در متون درسی ما رسوخ کرده بود و بنا داشت جهان منهای خدا را معرفی کند، برای نظام هستی خالق قائل هستند و حقیقت را مطرح می‌کنند، شایستگی معلمی دارند.

 

وی عنوان کرد: آن کسی که از مسائل معرفتی و معنوی درکی ندارد، نمی‌تواند معلم باشد و خداوند می‌فرماید دنیایی که حسنه است را بخواهید.

 

 

آیت‌الله عابدینی ابراز کرد: امیرالمؤمنین (ع) به کمیل می‌فرماید دل‌ها ظرف‌های انسان‌ها هستند و هر چه ظرفیت انسان بیشتر باشد، انسان ارزشمندتری است. حضرت می‌فرماید بهترین ظرفیت برای انسان، شرح صدر است که با قرآن، نماز، ایثار، فداکاری، حکمت و دانش به آن می‌رسد.

 

امام جمعه قزوین ادامه داد: امام علی (ع) می‌فرمایند مردم سه گروه هستند که گروه اول به علوم ربانی دست یافته‌اند که انبیاء(ع) و ائمه اطهار (ع) از جمله آنها هستند و گروه دوم تشنه علوم ربانی هستند که هر دو در زمره معلمان حقیقی قرار می‌گیرند اما گروه سوم «همج رعاع» نامیده می‌شوند که صورت انسانی دارند اما قلبشان حیوانی است و در زمره معلمان حقیقی قرار نمی‌گیرند چرا که مرده زنده‌نما هستند.

 

وی اظهار کرد: «همج رعاع» کسانی هستند که دنبال هر صدایی به حرکت در می‌آیند، هر بادی آنها را به هر کجا می‌برد، هر حزب و جناحی به آنها دستور دهد در حالی که معلم باید آزادگی و حریت داشته و صاحب فکر و اراده باشد.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین افزود: «همج رعاع» کسانی هستند که از نور علم برخوردار نیستند، اگرچه اصطلاحات و متون زیادی را حفظ کرده باشند زیرا ذاتشان با علم گره نخورده است. آنها به جای محکمی مانند قرآن و نهج‌البلاغه وصل نیستند.