امروز :
Skip to main content

 

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین استان قزوین گفت: خداوند گوهر کرامت را در وجود آدمی قرار داده و برای تجلّی و نمایان شدن این گوهر باید در سختی‌ها، مقام و زندگی دنیوی سنجیده شویم و با وجود امتحانات الهی، خداوند به کرامت ما احترام گذاشته است.

 

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در مراسمی که باحضور مسئولان حراست دستگاه‌های اجرایی استان قزوین برگزار شده بود، اظهار کرد: اگر خداوند فتنه را از زندگی انسان‌ها حذف می‌کرد، مشخص بود برای ما ارزشی قائل نبوده است، فتنه به معنای کوره گداخته و جداکننده خوب از بد، حق از باطل و زشت از زیباست.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با بیان اینکه خدای متعال به انسان باتقوا قدرت تشخیص می‌دهد، افزود: داشتن قدرت تشخیص حق از باطل بسیار مهم است، وجود برکات فتنه نیز به گونه‌ای شباهت به برکات تقوا دارد و خداوند فتنه را برای شناسایی خوب از بد قرار داده است.

 

امام جمعه قزوین با اشاره به سوره عنکبوت ادامه داد: در این سوره خداوند می‌فرماید؛ مردم گمان کرده‌اند همین‌که گفتند ایمان آوردیم رها می‌شوند؟ آیا مورد آزمایش قرار نمی‌گیرند؟ ما گذشتگان را در کوره آزمایش‌ها بردیم تا انسان‌های صادق و کاذب ازهم شناخته شوند.

 

 

وی صادق بودن را بستر ایمان برشمرد و اذعان کرد: شکست و پیروزی از جانب خداست، پس از این‌که ما در کوره آزمون‌های الهی صداقت سنجیده شدیم، پیروزی و شکست نصیب انسان‌ها خواهد شد.

 

مفسر قرآن و نهج‌البلاغه ابراز کرد: خداوند گوهر کرامت را در وجود آدمی قرار داده و برای تجلی و نمایان شدن این گوهر باید در سختی‌ها و آزمایش‌ها، مقام و منصب و زندگی دنیوی سنجیده شویم، با وجود امتحانات الهی، خداوند به کرامت ما احترام گذاشته است.

 

آیت‌الله عابدینی جریان کربلا را کوره معرفی گوهرهای ناب انسانیت دانست و عنوان کرد: حوادث رخ داده در روز عاشورای سال 60 هجری زمینه‌ای شد تا روز قیامت سیدالشهدا (ع) و شهدای کربلا برای همه ما الگوهای بزرگی از معرفت، حریت و آزادگی باشند.

 

وی ابراز کرد: هر زمان و هر لحظه‌ای که با هوا های نفسانی مخالفت کنیم و هر اقدام خیری که انجام می‌دهیم این گوهر کرامت راه جداشدن از ناخالصی‌ها را در پیش می‌گیرد؛ اگر ما در زندگی تحت امتحان‌های الهی قرار نگیریم مشخص است از دایره معرفت و کرامت انسانی خارج شده‌ایم.

 

امام جمعه قزوین تصریح کرد: امیرمومنان (ع) می‌فرمایند؛ فتنه و آزمایش حذف شدنی نیست؛ بلکه ما باید از این‌که در فتنه‌ها به گمراهی و لغزش‌ها دچار شویم به خدا پناه ببریم.

 

 

آیت‌الله عابدینی با اشاره به وجود این تفکر که مرگ را نابودی می‌داند، تصریح کرد: مرگ به معنای هلاکت نیست، زیرا موت به معنای شکل‌گیری زندگی دوباره است. انسان با مرگ به خواب می‌رود تا در حیات بعدی خود بیدار شود، خداوند در قرآن می‌فرماید هر اتفاقی در زندگی فتنه است، اتفاقات شیرین یا تلخ یا موفقیت یا شکست جزو امتحانات الهی است.

 

وی اضافه کرد: کوچکترین عملی که از انسان سر می‌زند جزو امتحانات خداوند است و ما نمره منفی یا مثبت آن را در زندگی خود مشاهده می‌کنیم.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با اشاره به فتنه سال 88 خاطرنشان کرد: خداوند در سوره بقره فتنه را بزرگ‌تر و بدتر از قتل و کشتن انسان‌ها می‌داند، در سال 88 شاهد بودیم که این آیه به خوبی به ما نشان داد که فتنه به چه میزان از قتل هم بزرگ‌تر است.

 

آیت‌الله عابدینی افزود: در سال 88 با به راه افتادن آتش فتنه‌گران، آبروها ریخته شد و اختلافات شدت گرفت، به مقدسات مذهبی اهانت شد و تعدادی از انسان‌ها یا به شهادت رسیدند یا از فتنه‌گران بودند که به هلاکت رسیدند، این نشان می‌دهد در فتنه یک مورد قتل و کشتار است و صدها چیز دیگر وجود دارد.

 

وی تصریح کرد: در صورت غفلت انسان‌ها فتنه می‌تواند تبدیل به خسارت شود و در صورت آگاهی و بصیرت ما عامل افزایش اقتدار و استحکام کشور و ایمان قلبی ما می‌شود و در فتنه می‌توان منافقین را از انقلابیون واقعی تشخیص داد و پایه‌های نظام را قدرت بخشید.