نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه رسانهها در ایام دهه فجر اخلاف سلیقهها را کنار بگذارند، گفت: ایام دهه فجر فرصتی برای انتقال پیام انقلاب به نسل جوان است.
آیتالله عبدالکریم عابدینی در جلسه اخلاق رسانه که در دفتر نماینده ولیفقیه در استان برگزار شد، با تبریک موفقیتهای اخیر بسیج رسانه، اظهار کرد: در ایام پیروزی انقلاب اسلامی باید همه دغدغه رسانهها، پیرامون این ایام و برجسته کردن پیامهای انقلاب باشد.
رسانهها در ایام دهه فجر اختلاف سلیقهها را کنار بگذارند، انقلاب اسلامی برخاسته از قرآن است و این ایام فرصت بسیار مناسبی برای ترویج و تبیین پیامهای انقلاب است.
سال 54 طلبههای مدرسه فیضیه به محاصره عوامل رژیم درآمدند و با وجود این که یقین داشتند مورد ضرب و شتم قرار خواهند گرفت، از رسالت دینی و الهی خود که همان حمایت از انقلاب بود، کوتاه نیامدند.
طلبهها و مبارزان دوران انقلاب به حدی از حمایت و پشتیبانی بیبهره بودند که حمایت زبانی یک دانشآموز آنها را خوشحال میکرد و اینها مظلومیتهایی بود که وظیفه داریم به نسل جوان منتقل کنیم.
رجل رسانهای انقلاب در دوران مبارزات انقلابی، جان برکفانی بودند که میدانستند کارهایی که انجام میدهند ممکن است به قیمت جانشان تمام شود، با این حال اعلامیه و نوارهای کاستِ سخنرانیهایِ امام خمینی (ره) را به دست مردم میرساندند.
مهمترین ابزار رسانه در ایام مبارزات انقلابی، اعلامیه و نوارهای کاست بود، اما عواملی وجود داشت که این رسانهها از اثرگذاری بسیار بالایی برخوردار بودند.
یکی از اصلیترین ویژگی نیروهای مبارز و اهالی رسانه های دوران مبارزات انقلابی، آزاده بودن آنها بود به طوری که هیچ ترس و هراسی از عواقب فعالیتهای خود نداشتند.
امروز هم رسانهها باید همان مشی آزادگی را در پیش بگیرند تا بتوانند اثرگذار باشند و فعالیتهای رسانهای آن ایام را در قالب گزارش و مقاله منتشر نمایند.
یکی از وظایفی که در این ایام داریم سر زدن به زندانیان سیاسی دوران مبارزات علیه رژیم شاه است چرا که اگر رسانهها خاطرات آن ایام، شکنجهها و جنایتهای رژیم را منتقل نکنند، از یادها خواهد رفت.
اخلاص مبارزان انقلابی سبب اثرگذاری فعالیتهای آنها شد و اگر این ویژگی در هر حوزهای پیگیری و دنبال شود، یقیناً اثر مطلوبی را بر جای خواهد گذاشت.
شجاعت یکی دیگر از ویژگیهای مبارزان و فعالان حوزه رسانه در ایام انقلاب بود و آنها برای تحقق رسالتهای دینی و انقلابی از هیچ چیزی واهمه نداشتند.
آنها هیچگاه بر مبنای منافع حزبی و جناحی عمل نمیکردند و تنها به رسالت دینی و انقلابی خود عمل میکردند و امروز هم رسانهها همین شیوه را باید دنبال نمایند.
امام حسن عسکری (ع) میفرماید هیچ آدم عزتمندی حق را رها نکرد مگر آن که به ذلت کشیده شد و هیچ آدم ضعیفی به حق روی نیاورد مگر آنکه صاحب عزت و بزرگی شد.
باید عزت را از خداوند طلب کنیم و خداوند تأکید کرده آنهایی که عزت را جز از خدا طلب میکنند، عذاب دردناکی نصیبشان میشود.
انسانها هیچگاه برای اینکه صاحب عزت شوند نباید به سمت ظالمان دست دراز کنند اما متأسفانه گاهی شاهدیم که برخی برای عزتمند شدن دست به چنین اقداماتی میزنند.
حقمداری و عزت را از خدا خواستن، ارکان و اصول فعالیتهای رسانهای محسوب میشود و همه کسانی که در این عرصه فعالیت میکنند باید این اصول را دنبال کنند.